Klubben for alle - kampen om NM sekunder på Lygna og klubbmesterskap på Skullerud.

Postet av Knut Arne Røer den 28. Mar 2019

I skrivende stund smøres skia i BSKs smørebu for sist gang denne sesongen. NM del II starter i dag på Lygna med Sprintstafett. BSK har en av de største troppene med 4 herrelag og 1 damelag - det er gøy. Her skal våre juniorer og seniorer i gule drakter kjempe om sekunder og plasseringer. Trolig ikke for å vinne NM, men for å vinne over seg seg. Bli litt bedre og kanskje oppnå årets mål. 

Våre BSK utøvere kjemper mot de beste i verden under NM, mange med  VM medaljer. De har ikke akkurat valgt den enkleste idretten om det å komme på pallen var målet. I snitt trener hver  BSK Elite utøver mellom 750 og 800 timer i året i tillegg til skole og jobb!! Det er mildt sagt imponerende. For alt det slitet får de mye glede, mange venner, mye moro og meget hederlige resultater i en av verdens tøffeste idretter.

Utøverne på Skullerud i kveld trener ikke like mye som de på Lygna, heldig vis. La de heller se opp til de "gule" BSKerne på Lygna og tenke - DITT VIL JEG OGSÅ KOMME EN GANG. Det er kun mulig med små skritt av gangen og ved å bygge stein på stein.

Det viktigste for alle på Skullerud i kveld er at de har det gøy på ski, allvoret og antall treningstimer og ikke minst treningsmetoder kommer alt for tidlig i fokus. Som en tidliger leder av skigruppa så fint har sagt "Barn på ski er glade barn"  - la de få være det.

Så med det ønskes alle utøvere LYKKE TIL,  i dag og resten av NM helgen.

Heia BSK!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline