Karusellrenn 15. januar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Jan 2019

Tiden har kommet til sesongens aller første karusellrenn. Det går av stabelen på Skullerud tirsdag 15. januar og blir da også siste generalprøve før vi skal arrangere kretsmesterskap samme sted 26-27 januar. 

PS: Har du ikke meldt deg som funksjonær til kretsmesterskapet ennå så gjør det NÅ - vi trenger mer folk for å få til det arrangementet!!!! Påmelding som funksjonær til kretsmesterskapet gjør du her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=10


Altså karusellrenn nr 1 2019 - tirsdag 15. januar på Skullerud (i stedet for ordinær trening denne dag)

Rennet går i fristil, som for de fleste betyr skøyting men det er lov å gå klassisk om man vil.

Startnummerutdeling fra kl 18:00, første start fra kl 18:30.


Karusellrennene er uhøytidelige og lavterskel - og vi håper alle medlemmene deltar. Det er sammenlagtpremier til alle som deltar på minst 2 av 3 renn i løpet av vinteren.


Det er individuell start hvert 15. sekund for alle under 13 år.
Fra og med 13 år er det fellesstart. 


STARTLISTER

Merk: Vi mangler 4 trøyer i startnummerserien vår. Dette gjelder 11, 207, 254 og 257. Løperne som skulle hatt disse nummer har blitt tildelt hhv 330, 329, 328 og 327. Det kan se litt rart ut i startlista, men de skal starte på de tidspunkt som er opplyst.


RESULTATLISTER

Vi tester litt rutiner til KM som vi skal arrangere og forsøker å koble på live resultatservice gjennom EQTiming. Sjekk ut: https://live.eqtiming.com/46399


Alle registrerte medlemmer i skigruppas treningsgrupper er automatisk påmeldt. 

Er du ikke registrert som medlem i skigruppa kan du likevel delta på karusellrennet. Dette gjelder også småsøsken og foreldre, vi har deltakere helt ned i 3-årsalderen og tilogmed noen gamle gubber på startstreken. Det er ikke lenger mulig å forhåndspåmelde seg, men det er en del ledige startnummer så gode muligheter for å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid. 


Løyper:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline