Milla ble kretsmester i sprint!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Jan 2019

Det var mange fra Bækkelaget som denne helgen hadde funnet veien til Sognsvann for å delta i Kretsmesterskapet i sprint. Sprintrennet var for klassene 9 t.o.m. senior.

Kretsrenn fra 9-12 år og kretsmester skulle kåret i klassene 13-16 år. Det var god stemning og stort engasjement i BSK leieren, og flott innsats av store som små BSKere.

Spesielt må vi GRATULERE de utøverne som gikk helt opp på pallen i helgens kretsmeterskap. Vi gratulerer Milla G. Andreassen (bildet over) som ble Kretsmester i Jenter 14 år. Finalen i jenter 14 år ble en parademarsj for Milla da hun ledet med svært god margin fra start til mål. Videre gratulerer vi Wilhelm Hjelpdahl Deinboll med en rask 3. plass i gutter 14 år. Helene Løken i jenter 13 år knallet til med 3. plass. I gutter 13 år ble Balder Myrmel Johansen snytt for 3. plassen på oppløpet, men gikk inn til en super 4. plass etterfulgt av Nicolai Haug på en fin 7. plass. 

Det var i dag sterk laginnsats av  alle jentene i klubben! Det er vi veldig stolte av. Jenter 16 år stilte som vanlig med sin sterke «jenteliga» og de gjorde det veldig bra, Tiril Mymel Johansen gikk inn til en fin 9 plass, deretter Eline (16 pl.) , Cecilie (19 pl.) og Caroline (24 pl.). I 15 års klassen gikk Stella Lauvstad inn til 12. plass og Oda W. Jutkvam inn til en svært bra 15. plass. I jenter 14 år viste Selma Jacobsen storhetstakter da hun så og si var blant de raskeste til å starte i alle sine heat, Selma gikk inn til sterk 23. plass. I jenter 12 år var det også fin innsats med Eline Bender og Maria Lauvstad til start, og Eline gikk inn til en fin 17 plass. Jenter 11 år hadde også fin laginnsats med flere gode resultater der Julie Holter Henriksen tok en flott 8. plass etterfulgt av gode lagvenninner Mathilde G., Hanna og Mathilde M.  

Gøy å se at aktivitetsnivået er så høyt!

Alle resultater finner dere her: 

https://lynski.no/resultater-og-bilder/?fbclid=IwAR0Fhg47y8YyPvY74QpDNhE90EROSVW16QzfjOS7iDco1IDw377X3MjqolQ

Under følger noen flere bilder:

Helene Løken 3. plass jenter 13 år

Wilhelm H. Deinboll  3. plass gutter 14 år

Kretsmester MIlla i farta!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline