Skandinavisk Cup Östersund

Postet av Anders Sørensen den 23. Des 2018Da stod første helg med Skandinavisk Cup i Östersund for tur. Vi var en liten, men bra gjeng fra BSK som dro oppover denne gangen. Mats, Harald og meg (Anders) dannet utøvergruppen. I tillegg hadde vi som alltid med teamsjef og hovedsmører Eirik.
 
Fredag var det klassisksprint på programmet. Både Mats og meg selv hadde nok størst forhåpninger her og sammen med Harald, som sesongdebuterte på øvelsen,  gledet vi oss til å fly opp bakkene. Mats gjør et kjempeløp og går inn til sesongbeste med en 123.plass av 188 hardt satsende løpere. Harald leverer også og kommer inn på en 66.plass. Med et par prologer til i beina er ikke topp 30 langt unna. Jeg gjør et bra løp selv og blir nr. 34.
 
Lørdag våknet vi til istapper og frostrøyk inne på hotellrommet. Det var fryktelig kaldt og rennet ble, etter mye om og men, avlyst. Veldig kjedelig å ikke gå skirenn når man først har dratt så langt. På en annen side var vi veldig glade for at juryen besluttet å avlyse. Ingen av oss hadde nok valgt å stå over dersom rennet hadde starta, og det hadde ikke vært godt for verken kropp og lunger.
 
Søndag var det blitt mye mildere og 15 skøyting stod på programmet. Ingen av utøverne leverte opp til sine egne forventninger, men Harald gikk inn til en brukbar 69.plass. Eirik derimot leverte som vanlig med innsats og ski. Vi er helt avhengige av å ha med oss Eirik som smører for å ha sjans til å nå våre mål. Så vi er veldig takknemlige selv om vi oppå skia ikke alltid leverer.
 
Etter rennet var det tid for utsjekk og en liten biltur hjem.
 
 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Anders Sørensen

NM på ski 2018

15.01.2018

Levert avIdrettenOnline