Konkurransesesongen 2018-2019 er i gang!

Postet av Knut Arne Røer den 20. Nov 2018

Som sikkert flere av dere noterte seg åpnet lagrennssesongen på Beitostølen i helgen. Våre seniorløpere debuterte med TV-tid i sine knallgule BSK-dresser, og varierende resultater gjennom helgen. Akkurat slik en åpningshelg skal være. Veldig gøy var det når vi hadde to BSK-løpere i samme sprint kvartfinale på skjermen. Adrew hadde for øvrig en strålende helg, det blir spennende å følge han og de andre gjennom vinteren.

BSKs gule smørehenger gjorde jobben både for egne løpere og Team OBOS (seniorteamet til Oslo). Det er et godt smøresamarbeid i Oslo Skikrets, hvor smøresjefen "bor" i BSK vogna.  

Nå går turen til Gålå og første Norges Cup-helg for seniorer. Juniorene sesongdebuterer også på Gålå, og det blir spennende å se hvor de står i sine åpningsrenn. Så går det slag i slag for seniorer, juniorer og ikke minst alle mellom 8 -16 år som starter sin rennsesong rett før jul. Vi gleder oss til å følge de gule og blå BSK-løperne og ønsker alle lykke til med sesongen og håper dere alle når deres personlige mål. 

HUSK Å BRUK BSK-tøyet deres på skirenn og treninger. Ta mye bilder og del på sosiale medier slik vi har lovet våre sponsorer. LYKKE TIL MED SESONGEN!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline