Deltakerrekord i Brannfjell Opp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 27. Sep 2018

Med 125 deltakere til start ble det i dag satt solid ny deltakerrekord i motbakkeløpet Brannfjell Opp! Raskest av alle på langløypa var ikke overraskende Anders Sørensen, som også så langt vi kan forstå satte ny løyperekord. Ny solid rekord på damesiden satte også Stella Jahrmann Laustad. Vi gratulerer! 

Regnværet som preget hovedstaden gjennom dagen skygget pent banen rett før BSK inntok brannfjelltoppen og løpsleder Christian Steen Eriksen sammen med skigruppas arrangementsansvarlig Cecilie Clement disket opp til en real sportslig festkveld for alle deltakerne. 

Aldri før har vi vært så mange på motbakkeløpet, og det lover godt for framtiden til skigruppa. 

De yngste startet ved julgrana øverst ved frisbee-banen og var i mål før vi ante ordet av det. Yngste deltaker har blitt ett år eldre siden sist (4 år) så vi må passe på å fylle på med noen nye småbarn snart. 

Når de litt større barna som startet fra bjørka nederst i frisbee-banen og de enda litt større barna som kom fra luftskip-ankeret på sletta kom mot mål i iherdige spurtoppgjør ble det hektisk for tidtakerne, men vi håper likevel de aller fleste har fått omtrent korrekte tider.  

Fra Ekebergrestauranten kom deretter plutselig 13-14-åringene og disse lå etter hvert strødd på toppen av Brannfjell hivende etter pust.

Det ryktes om at en og annen 15-åring ble overrasket under oppvarmingen over at de ikke skulle starte på restauranten men skulle helt ned til byen, men alle kom seg opp også herfra. Raskest av alle var vår seniorløper Anders Sørensen som med tiden 15:37 satte ny løyperekord. Raskeste dame på langløypa var Stella Jahrmann Laustad i jenter 15 som klokket inn på solide 18:17, som også er ny rekord for damer.  

Også gledelig at det er en del foreldre som stiller i foreldreklassen, men ut fra oppmøtet på toppen så burde vi klare å stille enda flere i denne klassen til neste år. 

Alle løpere fikk saft og grillpølser etter målgang, og jeg tror vi kan konkludere med at dette var en suksess. 

Vel møtt igjen til neste år. 

Resultater ligger her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater (løpstider i langløypa rettet opp 28/9)

Noen stemningsbilder: 

To glade unnasluntrere som valgte å heie istedet for å stille til start i år. 

Skyld på disse om noen tider ikke stemmer.... 

Dagens suverene vinner med ny løyperekord: Anders Sørensen! 

Klubbens sportslige leder og skigruppas hovedtrener for 13-16, Tord, stilte selvsagt også til start! 

Fra starten på Ekebergrestauranten. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline