Fabelaktig punktum på årets skikarusell

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Mar 2018

Årets tredje og siste karusellrenn gikk av stabelen i kveld, med utgangspunkt fra den gamle skihytta på Brannfjell. Det er første gang på svært lenge vi har kunnet arrangere skirenn her, og vi takker værguder og ikke minst vårt eminente løypemannskap for strålende forhold. Såpass nostalgisk var dette for flere av oss gamle BSK-hjerter som løp våre barndoms karusellrenn i disse løypene at vi nesten ikke ville gå fra stedet når vi var ferdige. 

Totalt hadde vi 189 fullførende løpere i kveld, og det gir oss tilsammen 256 deltakere på ett eller flere karusellrenn i 2018. Det er veldig bra! 

Resultater fra kveldens renn, samt sammenlagt resultater for karusellen er lagt ut på karusellens resultatarkiv. Som normalt publiserer vi ikke tider eller rangerte lister på nett for klasser under 11 år, i tråd med barneidrettsbestemmelsene. 

Premier ble delt ut til alle med minst to fullførte renn i klassene 10 år og yngre. Dersom noen med to/tre fullførte renn i disse klassene ikke har fått premien sin kan de henvende seg til annkristingrosberghaugen@gmail.com. For 11 år og eldre så deles premier ut på klubbkvelden etter sesongen.

Da gjenstår det bare å takke for i år, og minne om klubbmesterskapet på ettermiddagen søndag 18. mars. Holder forholdene seg så kjører vi også dette på Brannfjell - da med pølsegrilling og litt sosialt i bakkant. Mer info om dette kommer snart. 

Noen flere stemningsbilder fra i kveld:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline