Bækkelagets SPK - Telemark

Bækkelagets SPK - Telemark

Trym med WC 3.plass i Suicide Six

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 23. Jan 2018

Det var i det tredje og siste rennet i Suicide Six Ski Resort det skulle lykkes å ta steget opp på pallen. Det ble 4. og 5. plass i helgen, men på mandag kom pallplasseringen.

- Utrolig digg å komme på pallen igjen. Jeg gjorde det bra i verdenscupstarten i Hintertux, men slet med sykdom før jul. Nå begynner kroppen å fungere skikkelig, og jeg er spent på fortsettelsen. Jeg mangler jo seieren i år, men veldig bra at jeg er med og kjemper i toppen. Jeg vet at jeg kan kjempe om seier hvis jeg kjører ganske feilfritt. Stort sett så gjør jeg en større feil i én av omgangene, og akkurat dette skjedde i dagens renn, sier Trym Nygaard Løken.

Gøril Strøm Eriksen kom inn til en fin 6.plass mandag, men er nok enda mer fornøyd med 5. plassen i søndagens parallell hvor hun kjørte helt jevnt med franske Argeline som endte som nr to.

Verdenscupen i telemark fortsetter med tre renn i Sugarbush Resort onsdag-fredag denne uka, før de vender hjemover etter to innholdsrike ski-uker i USA.

Video fra dagens renn finnes her


Foto: Gøril Strøm Eriksen & Per Olav Tangen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline