Vi trenger din hjelp når vi skal arrangere Norges Cup jr. i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 27. Nov 2017


Skisesongen nærmer seg og 16.-18. februar 2018 arrangerer BSK skigruppa, sammen med Heming langrenn og LYN SKI, Norges Cup- og NM-renn for landets juniorer. 

Denne helgen gir oss mulighet til å skape uforglemmelige skiopplevelser for ungdommer fra hele landet og samtidig tjene betydelige penger til skigruppa i BSK. Inntektene er avgjørende for at vi skal kunne opprettholde det fantastiske tilbudet vi har til skigruppas medlemmer!

Å jobbe som funksjonær er sosialt og morsomt, samtidig som du får en unik mulighet til å bli bedre kjent med skiforeldre i BSK og andre langrennsmiljøer i Oslo. 

Det forventes at alle aktive familier i skigruppa bidrar som funksjonærer og vi HÅPER du melder deg på så mange skift som mulig. Din innsats er nemlig helt avgjørende! Sammen med Heming og LYN skal vi mobilisere om lag 150 personer om dagen. De tre klubbene deler overskuddet likt seg imellom, og det forventes at vi også stiller like mange funksjonærer. 

MELD DEG PÅ SOM FUNKSJONÆR HER: http://palisoft.no/pmdb/index....

Husk: Vi som sitter i arrangementskomiteen gjør dette som frivillig jobb for klubben og setter stor pris på at dere melder dere på uten at vi trenger å mase... 

Les mer om arrangementet inkludert program her: https://www.skiforbundet.no/ko...

Spørsmål? Ta kontakt med BSK sin innpisker Cecilie Clement (cecilie@clement.no) eller Pål Christian Ingierd som sitter i arrangementes hovedkomité (pinierd@gmail.com)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline