Vedrørende Ekeberg skoles flerbrukshall

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 2. Okt 2017

Bækkelagets Sportsklub (BSK) har de siste sesongene hatt en driftsavtale med Oslo kommune v/ Bymiljøetaten (BYM) for Ekeberg Skole flerbrukshall. Etter denne avtalen har BSK vært pålagt å bemanne tilsynsvakter etter de til enhver tid gjeldene retningslinjer fra kommunen, samtidig som vi har hatt ansvar for arrangementer i helgene. 

For å oppfylle avtalen har foreldregruppene i både BSK Håndball og BSK Innebandy velvillig stilt opp og deltatt i det som har vært en stor dugnad for klubben. En dugnad som kommer på toppen av kiosk- og billettvakter i Bækkelagshallen, og ikke minst den fantastiske innsatsen som gjøres hvert år i forbindelse med Norway Cup. Jeg vil rette en stor takk til alle sammen for at dere gjøre klubben vår unik.   

I løpet av perioden vi har driftet flerbrukshallen har BSK kommet med forslag, ønsker og krav til kommunen på endringer og forbedringer for å kunne drifte på en god måte. Eksempler på dette har vært åpning av arealet i 2.etg for publikum, muligheter for kiosksalg, mer automatikk for åpning og stenging av hoveddøren, mm.

Det har dessverre vært særdeles vanskelig å få forståelse for våre ønsker og behov. I tillegg har vi, utover det vi ble enige med kommunen om i driftsavtalen, blitt pålagt flere og mer komplekse oppgaver. 

Summen av disse endringene, sammen med dugnadsbelastningen, resulterte i at BSK valgte å meddele Oslo kommune v/BYM at vi ville terminere avtalen dersom ikke noen av våre viktigste forslag og ønsker ble imøtekommet. Da dette ikke har skjedd ble driftsavtalen formelt sagt opp 5. april i år, med endelig sluttdato 5.oktober 2017.

Det har dessverre ikke blitt signert en ny drift avtale for flerbrukshallen med en ny idrettsklubb. Og slik vi forstår Oslo kommune og Oslo Idrettskrets vil dette resultere i stenging av hallen frem til ny drifter er på plass.

På vegne av BSK beklager jeg på det sterkeste at det ikke har vært mulig å finne gode løsninger for driften av Ekeberg skoles flerbrukshall. Det er også sterkt beklagelig at en så fin flerbrukshall ikke er godt nok lagt til rette for idretten. BSK skulle gjerne fortsatt som en sikker og stabil drifter av flerbrukshallen.

Vennlig hilsen,   

Tony Isaksen,

Generalsekretær, BSK0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline