Vil du begynne i skigruppa?

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2017

Har du lyst til å begynne med langrennstrening? Skigruppa i Bækkelagets Sportsklub inviterer barn født i 2011 og eldre til trening, og ønsker nye medlemmer velkommen.

Skigruppa sitt hovedmål er å utvikle flest mulig glade og gode skiløpere, og vi har trenere med god kompetanse innen barneidrett og motivasjon.

Skigruppa har et sunt aktivitetstilbud for alle som vil være ute i frisk luft hele året, i skog og mark, i sol, regn og snø, og som er glade i ski. Treningsgruppene er inndelt etter alder. Gutter og jenter trener sammen, som bidrar til et veldig godt miljø. 

Målet for treningene er å utvikle skiglede og gode skiferdigheter. I vår- og høstmånedene uten snø består treningen av en lekbasert tilnærming til løping, sykling, balansetrening og etter hvert rulleski fra 11-års alderen. Når snøen kommer er det varierte lekbaserte øvelser på ski som står på programmet. 

Vi trener hver tirsdag og torsdag fra klokken 18.00-19.15, i Ekeberg-området høst og vår, på Ekeberg eller Skullerud i vintermånedene. De yngste (født 2010 og 2011 trener kun torsdager). Frem til snøen kommer møter vi opp utenfor hovedinngangen til Ekeberghallen. 

Vi håper dette kan være spennende, og ønsker alle velkomne til å teste ut tilbudet noen ganger før innmelding. Kontaktinformasjon til trenere og oppmenn for de ulike gruppene finner du her.

Er du interessert og ønsker å bli kontaktet av våre trenere og oppmenn kan du registrere deg her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline