Jr-VM SØLV til Gøril og BRONSE til Mikkel

Postet av Bækkelagets SPK - Telemark den 3. Mar 2017

SØLV til Gøril i Sprint, BRONSE til Mikkel i Klassisk og to 2.plasser til Trym i WC. Etter to renndager på WC/Jr-VM Rjukan er status ganske utrolig.

På rennets åpningsdag satte Mikkel Nygaard Løken standarden med en helt rå Klassisk gjennomføring. Med svært sterkt startfelt både fra Sveits, Frankrike og Tyskland holdt det til en utrolig flott BRONSE-medalje, mens gullet gikk til Issautier fra Frankrike foran Kristian Lauvik Gjeldstad fra Norge. Trym Nygaard Løken viste at de sterke resultatene fra WC Hurdal ikke var noen tilfeldighet og tok en ny 2. plass i WC-rennet. Gøril endte her på 5. plass og Jacob på 22. plass.

Torsdagens Sprint ble en enda større norsk dag. Kristian Lauvik Gjeldstad dundret inn til et 1. plass i Jr-VM og sørget dermed for at VM-gullet gikk til Norge og Morgedal IL. Etter to nervepirrende omganger viste Gøril styrke og holdt posisjonen sin i begge omganger og det holdt til SØLV-medalje. Trym viste igjen toppform og var hundredeler unna ny WC-seier, og endte på 2. plass.

Torsdag kveld et både Gøril og Mikke uttatt på Norges lag i team-parallell sammen med Kristian, og vi har trolig enda en thriller i vente. Trym kjører WC-parallell tidligere på dagen.

Følg sendingene på SKI-TV og NRK lørdag.



Klassisk: Kristian 2. plass, Kaja 2. plass og Mikkel 3. plass.


Trym 2. plass, Tobi 1. plass og Phil 3. plass.


Tekst og foto: Morten V. Eriksen




0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline