Kjempehelg for seniorgutta

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 23. Jan 2017

Seniorløper Sigurd Lund Røer oppsummerer Norges Cup-helgen på Sjusjøen, og forteller om status for elitegruppa få uker før NM i sitt siste blogginnlegg.

Les Sigurds innlegg i sin helhet her:

I forrige blogginnlegg skrev jeg en liten oppsummering av førjulssesongen og hvordan den hadde gått for min egen del. Nå er vi godt ut i januar og i helgen var det ny Norges Cup-helg for seniorer på Sjusjøen. Det ble en fin helg for de gule og blå fra BSK.

Distansene som stod på programmet denne helgen var 15 km skøyting og 15 km klassisk. På grunn av sykdom for Elise hadde vi dessverre ingen jenter på startstreken, men i gutteklassen hadde vi fem løpere på start til lørdagens skøytedistanse.

For min egen del ble det dessverre et ræva løp og sesongens dårligste renn, og jeg var skikkelig skuffet etterpå. Da var det imidlertid desto hyggeligere at de andre gutta gjorde sine saker bra. Andrew går et veldig sterkt løp og blir nr. 8 i et tøft startfelt. Anders går også sesongens beste skøyterenn på distanse, og viser med sin 50.plass at han nok en gang er på et stabilt, høyt nivå. Harald gjør også et godt løp og sesongbeste i skøyting med en fin 68. plass. I tillegg viser Jørgen at formpilen peker riktig vei, noe som er veldig gledelig! Med andre ord en god dag totalt sett for BSK og mye positivt å ta med seg.

Søndag var det tid for 15 km klassisk, og jeg var skikkelig gira på å vise meg fra en bedre side enn dagen før. Jeg hadde klart å få gårsdagens skuffelse på avstand og hadde bestemt meg for å være offensiv fra start på klassiskløpet. Følelsen var mye bedre og jeg gjorde mitt beste skirenn på lang tid med en 59. plass totalt og 24. plass i U23-klassen. Det var godt for selvtilliten med et bra løp igjen og veldig deilig å snu lørdagens skuffelse. Laginnsatsen var også solid denne dagen – Anders går inn til en råsterk 25. plass og Harald leverer igjen et godt renn med 62. plass. Jørgen hadde en litt tyngre dag, men tar med seg det positive fra skøyterennet.

Nå er det ca. én og en halv uke til sesongens hovedmål, NM på Lygna. Jeg gleder meg og håper den gode utviklingen til hele gruppen fortsetter! Må også rette en stor takk til Eirik, Joakim og Erlend i smørevogna for knallgode ski begge dager i helgen. Vet jeg snakker for alle utøverne når jeg sier at vi er svært takknemlige for jobben dere legger ned for oss!

Sigurd


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline