Skigruppa trenger deg under Norway Cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Mai 2019

Nå er det innspurt i rekrutteringen til Norway Cup, og skigruppa trenger flere foreldre og utøvere som kan bidra. Meld deg på i dag!

Å jobbe som frivillig under Norway Cup er veldig hyggelig og sosialt. Her blir vi bedre kjent med hverandre, med andre i nærmiljøet og i klubben. Les mer om verdens største dugnad og hva vi i skigruppa forventer av foreldre og barn her.

Hvor kan jeg bidra?
Utøvere til og med 13 år ønskes til Rydde og sykkeltjenesten. Dette er en flott aktivitet der alle får oppdrag sammen med andre. Barna får mat og drikke og også en del tid til lek og moro sammen med nye og gamle venner. Eldre utøvere og foreldre kan velge mellom ulike aktiviteter, men ifølge mannskapsansvarlig trenger vi flere frivillige til følgende aktiviteter:

  • Rigging av scenen fredag 26. juli
  • Åpningsshowet lørdag 27. juli
  • Parkeringsvakter, mannskap i bespisning og oppvarming av mat hele uka
  • Nattevakter på Brannfjell skole (kl. 24-06) hele uka.

Hvordan melder jeg meg på?
Dersom du var med i fjor: Benytt lenka som du fikk på e-post, for da kommer dine personalia opp.

Dersom du ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden fra menypunkt NorwayCup på www.bekkelagets.no/ og registrer deg via denne lenka: 

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pamelding

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa, Elin Myrmel-Johansen, som er vår Norway Cup-kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

HUSK å registrere SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! 

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Bli med på 17-mai trening!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Mai 2019

Årets første hjemmesamling er over og en ny sesong har offisielt begynte. Om ikke så mange dager er Grunnlovsdagen og som alltid starter skigruppa dagen men den tradisjonelle 17. mai-treningen. 
 
Treningen er for 13-14 år, 15-16 år, junior og senior (f. 2007 - senior).

 

17. mai-treningen er fra kl. 07.00 til 08.00. Det er altså fullt mulig å få med seg denne morsomme tradisjonen og samtidig rekke barnetog og alle andre 17. mai-aktiviteter! Oppmøte er på BSKs kunstgressbane på Ekeberg kl. 07.00. Økta består av lek, moro, konkurranser og noen premier. 

For å få en oversikt over hvor mange premier som behøves er det bindende påmelding til treningen. Påmelding innen onsdag 15. mai her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=18  

Det har vært med mange deltagere tidligere, og vi satser selvsagt på å sette ny rekord. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk 17. mai!


Konkurranse:

Beste antrekk vil bli premiert. Beste antrekk kan for eksempel være den kuleste/fineste/rareste/mest spesielle racingdress eller det antrekket som best sier «17. mai!». Her setter bare kreativiteten grenser. 


Hilsen Judith Ingela Rickertsen Hole


Noen bilder fra tidligere 17.mai treninger:
(alle bilder tatt av Eirik Lund Røer)

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore

Fotball

Fotball

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore

Hauk og due hardcore


0 Kommentar

Opprydding i medlemsregister og epostadresser

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Mai 2019

Vi gjør en vårrengjøring i skigruppas medlemsregister, hvor vi sletter utøvere som har sluttet men ikke meldt seg ut og oppdaterer kontaktinfo på de medlemmer som ligger med feil epost. 

Onsdag 1. mai sendte vi ut en epost til alle registrerte epostadresser i vårt medlemsregister med tittel "Vårrengjøring i medlemsregisteret til skigruppa i BSK". Avsender var nestleder Elin Myrmel-Johansen. 

Dersom du er medlem men IKKE mottok denne eposten, så er grunnen at du ligger registrert med feil epostadresse i våre registre, eventuelt at du ikke ligger i registeret i det hele tatt.

I så fall - send en epost til ski@bsknc.no så skal vi sørge for at din informasjon blir oppdatert. 

Det er viktig at vi har korrekt epost til alle medlemmer. 


Les forøvrig oppdatert informasjon om skigruppas kommunikasjonskanaler her: 

http://ski.bekkelagets.no/p/46243/hvor-finner-jeg-informasjon 


0 Kommentar

Bli med på høstsesongens første søndagsjogg

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Mai 2019

Søndag 25. august er det klart for sesongens første søndagsjogg

Treningene er igang i gjen etter sommeren og Skigruppa fortsetter selvsagt også med søndagsjoggen for utøvere fra 11 år (f. 2009) og oppover og foreldre.

Det er seks år siden vi lanserte søndagsjoggen for alle utøvere, søsken, foreldre, tanter, onkler og de som kan røre på seg fra 11 år og oppover! Det har vært en kjempesuksess, og vi satser selvfølgelig på å fortsette suksessen.

Første søndagsjogg i høstsesongen blir søndag 25. august, og vi holder det gående helt frem til skiføret kommer.

Treningskonseptet fungerer som følger:
Vi møtes kl. 10:00 i Skulleruddumpa hver søndag i treningssesongen med joggesko, drikke og godt humør. Før treningsstart opplyses det om to-tre ulike lengder på løpeturen, f.eks. én tur på 1 time, én tur på 1,5 t og én tur på 2 t. Utøveren velger selv hvilken lengde han/hun ønsker å være med på, og av den grunn vil hver enkelt gruppe også kunne bli delt opp underveis pga. tempoforskjeller.

Søndagsjoggen skal være en rolig langtur med fokus på det sosiale og naturopplevelsen. Foreldre hjelper til med å holde gruppen samlet og vi går i alle bratte oppoverbakker.

Konseptet skal være foreldrestyrt, og vi er derfor avhengig av at foreldretrenere og andre voksenpersoner blir med og tar ansvar. Dette er en treningsøkt på lik linje med vanlige fellestreninger i midtuka, og en økt der både barn og voksne kan trene sammen. Hva er vel bedre enn å starte søndagen med en tur i Østmarka?


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline