Nå kan du bestille BSK klær!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Apr 2019


Webshop hos Trimtex for våre BSK skigruppa produkter er nå åpen fram til 28.04.2019.

Nå er også sommerkolleksjonen inkludert i webshop. 

Levering forventes i uke 25.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

 • Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
 • Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
 • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
 • Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
 • Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten påsupport@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


0 Kommentar

Sesongkickoff med Hjemmesamling helgen 4. -5. mai

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Apr 2019

Skigruppa inviterer alle grupper til sesongkickoff og årets første hjemmesamling lørdag 4. og 5. mai. Lørdag blir det to treningsøkter med felles lunch imellom og søndag deltar vi på Ekebergstafetten.

Gruppene 7-8 år (f. 2012-2013), 9 år (f. 2011), 10 år (f. 2010), 11 år (f. 2009), 12 år (f. 2008), 13-14 år (f. 2007-2006), 15-16 år (f. 2005-2004) og junior/senior (f. 2003-) er alle invitert til samlingen som markerer starten på en ny sesong og en flott barmarksperiode. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 4. mai 09:25 utenfor BSK kontoret vis a vis inngangen til Ekeberghallen. Samlingen vil starte ved at det ønskes velkommen til ny sesong og gruppene vil deretter samles for presentasjon av sesongens trenerteam før gruppene starter sine treninger. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider etter hvert som de er klare.

Nytt av året er Ekebergstafetten, som arrangeres på søndag fra kl. 11:30, vil være en del av samlingen for alle grupper opp t.o.m. 16 år. For de som ønsker det kan man også delta på Ekebergløpet senere på dagen. Se mer informasjon om begge arrangementer her: https://www.ekebergstafetten.no/om-ekebergstafetten

Påmelding

Alle som skal delta på hjemmesamlingen må melde seg på via linken nedenfor. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong ) og hvilke dager du vil delta. Påmeldingen på lørdag er for at trenerne skal vite hvor mange som kommer og for at vi skal vite hvor mange vi blir til lunsj. Påmeldingen til søndag og Ekebergstafetten er grunnlaget for oppmennenes påmelding av lag til arrangør. Ønsker man å delta på Ekebergløpet senere på søndagen melder man seg på selv direkte til arrangør. Påmeldingsfristen er så tidlig som onsdag 1. mai av hensyn til at oppmennene skal melde på lag til stafetten.

Klikk her for å melde deg på


Lunsjhjelpere

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken over (velg «lunsjhjelper» under gruppe)


Oslo Sportslager selger rulleski på hjemmesamlingen

Oslo Sportslager kommer til å være på hjemmesamlingen lørdag kl 11-13 for å selge rabattert rulleskiutstyr. Se vedlagte Prisliste rulleski 2019 .pdf. De stiller med rulleski, staver, pigger og hansker til gode klubbpriser. De kommer til samlingen på vår tydelige oppfordring, så jeg håper vi klarer å skape noe omsetning hos dem som viser at det var turen verdt.
Oslo Sportslager er skigruppas hovedsponsor og at vi oppfordrer alle til å legge sin handel av ski- og sportsutstyr til dem. Som medlem i BSK skigruppa får du alltid gode rabatter på Oslo Sportslager, men disse klubbprisene på rulleski er spesielt gode.
0 Kommentar

Vi trenger DEG som funksjonær på Norway cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Apr 2019

Skisesongen er over og snart starter barmarkstreningen. Nå er det på tide å melde seg på som funksjonær under Norway Cup (som starter lørdag 27. juli). Dette er skigruppas viktigste dugnad! 

Å jobbe i Norway Cup er veldig hyggelig og sosialt. Her blir både utøverne og foreldrene bedre kjent med hverandre, med andre i nærmiljøet og i klubben. 

Vi ønsker oss minst 5 skift fra alle utøvere og minst 3 skift fra alle foreldre! Påmeldingslinken er allerede sendt ut til tidligere deltakere, mens alle nye kan registrere seg nå. Det er førstemann til mølla for de mest attraktive skiftene.

Husk at du kan delta når det passer deg best; første helg, tidlig i uken, sent i uken, på formiddagen eller på kvelden – eller kjøre dobbeltvakter for å bli raskere ferdig. Det er til og med behov for rigghjelp i dagene før cupen starter dersom du er opptatt eller bortreist under selve Norway Cup-uka. Det viktigste er å delta.

Praktisk informasjon

 • Utøvere som ønsker halv pris på snøsamlingen på Beitostølen, må jobbe minimum 5 skift. For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.
 • Alle som jobber minst 3 skift, får mannskapsgave (og voksne som jobber 3 skift får også glass og blir invitert på mannskapsfest søndagen den siste helga).
 • Utøverne tjener 100 kroner per skift hvis man jobber 4 skift eller mer (i tillegg til den viktige betalingen som skigruppa får). For tre skift får utøverne 150 kroner. For foreldres deltakelse får skigruppa 100 kroner per dugnadstime.  
 • Den aktive med aller flest skift får en hyggelig overraskelse på klubbkvelden i slutten av 2020-sesongen :)
 • PS: Husk å oppgi at dere jobber for skigruppa når dere melder dere på!

Hva skal jeg melde meg på?
 
Foreldre kan melde seg på som funksjonær på den aktiviteten de selv ønsker (man velger dette i påmeldingsportalen). Det er stort behov for hjelp til bespisning. Det er en sosial aktivitet der du også møter mange deltakere fra de mange klubbene og landene som deltar. Ønsker du å jobbe i en kiosk sammen med andre skiforeldre, er det bod 21 og 28 som er skigruppas salgsboder. 

For utøverne er gjelder dette: 

 • Utøvere t.o.m. 2006 skal primært jobbe i rydde- og sykkeltjenesten. Dette er en flott aktivitet der alle får oppdrag sammen med andre. Barna får mat og drikke og også en del tid til lek og moro sammen med nye og gamle venner.
 • 2006-barna kan også jobbe i bespisning (fylle vann, rydde, tørke bord), selge kaffe på sletta og bringe ut frukt til bodene.
 • 2003 eller eldre kan stå i salgsbod og parkering, og bidra til rigging før cup.
 • 2003 kan også være sherpa (kan også være en mulighet for yngre hvis de er innstilt på å jobbe mye og hardt).

Påmelding
 
De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din epost, for da kommer dine personalia opp.

De som ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på www.bekkelagets.no/ og registrer dere via denne linken: 

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pamelding

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa, Elin Myrmel-Johansen, som er vår Norway Cup-kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

EKSTREMT VIKTIG at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! Gjør du ikke det, går vi glipp av viktige inntekter.

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Vi trenger din sponsorhjelp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Apr 2019

Vi trenger din sponsorhjelp!

Skigruppa til BSK er avhengig av velvillige sponsorer. Sponsorjakten er utfordrende, men det er enklere å få til avtaler der vi allerede har en fot innenfor og kjennskapen til skigruppa er etablert.

Nå er jeg på jakt etter Medlemmer som jobber i en bedrift som kan ha glede av å støtte skigruppas arbeid. 

Alle bidrag hjelper, enten det er i form av å være døråpner inn i en virksomhet, eller det handler om å gi tips eller innspill til sponsorarbeidet.

Skigruppa kan for eksempel tilby våre sponsorer markedsføring på draktene, på løypemaskinen vår som gjør en fantastisk jobb på Ekebergsletta hele vinteren, som arenareklame eller reklame i rennprogram. Men vi kan også tilby våre støttespillere andre ting, som smørekurs, teknikkurs eller et skirenn for bedriftens ansatte.

Sponsorinntektene er med på å dekke kostnadene til alt fra startkontingenter, samlinger for utøverne, lønn til trenere og utstyr til trening og renn m.m.

Har du mulighet til å hjelpe til med ideer eller bidrag fra en bedrift? Ta kontakt med leder for sponsorarbeidet i skigruppa, Andreas Alvenes på 90119208.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline