Klubbkveld og sesongavslutning tirsdag 10. april

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Mar 2018

Velkommen til årets klubbkveld og markering av sesongavslutning for skigruppa. I tradisjon tro møtes vi i april og feirer sesongen som er over med premieutdeling, heder og kaker, brus og kaffe. 

Klubbkvelden er felles for langrenn, hopp og telemark. 

Det blir premieutdeling for karusellrenn for 11 år og eldre (de yngre løperne fikk sine premier etter siste karusellrenn). Videre blir det utdeling av 5- og 10-årspokaler for karusellen, vandrepokaler i gruppene 11 år og eldre samt hederspriser. 

Sted: Ekeberg Skoles aula
Tid: Tirsdag 10. april kl 18:00 - 20:00

Alle er hjertelig velkomne, også de under 11 år selv om premieutdeling for karusellen allerede er gjennomført for dem.

Om du ønsker å bidra med en kake er vi superglade - kontakt din oppmann for koordinering. 

Velkommen! 

Hilsen styretÅrets klubbmestere er kåret!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Mar 2018

Hele 155 deltakere stilte til start på årets klubbmesterskap som gikk i fristil fra skihytta på Brannfjell søndag ettermiddag. Spesielt imponert over alle deltakere som tidligere på dagen hadde fullført KM langdistanse, og som med det fikk to harde konkurranseøkter samme dag. 

Løypegjengen vartet opp med perfekte forhold ned på sletta og rundt lysløypa for de som gikk lengst. Etter rennet ble det servert grillpølser til premieutdelingen i kveldssola.  

Spesielt artig var det at vi hadde hele 26 deltakere i foreldreklassen!!!

Vi gratulerer alle nybakte klubbmestre og øvrige deltakere med suveren innsats.

Resultatlistene ligger her. 

Under følger noen stemningsbilderNå kan du bestille BSK-klær!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Mar 2018


Vi åpner webshopen og det er igjen mulig å bestille BSK-klær fra hele vår kolleksjon hos Trimtex. Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

Alle produkter - både fra vinter- og sommerkolleksjonen ligger i webshopen. 

For å bestille gjør du følgende:

  • Gå inn på trimtex.no/customer/BaekkelagetsSportsklublangrenn
  • Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  • Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  • Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, for eksempel vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips: Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på "Min Trimtex" for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta
kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

BESTILLINGSFRIST: 24. april.

Levering i uke 23.Klubbmesterskapet 2018 - Søndag 18.mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Mar 2018


Vi ønsker velkommen til årets Klubbmesterskap søndag 18.mars 2018. Rennet er planlagt på Brannfjell, med forbehold om at snøforholdene holder seg som de skal. 

Da mange er opptatt med Birken og cup-renn denne helgen starter vi opp klubbmesterskapet med første start kl 1530 så man rekker både i pose og sekk. 

Etter rennet blir det sosial samling med grilling og premieutdeling. Klubben står for grillmaten.


LØYPER OG KLASSER

Årets klubbmesterskap går i fristil, og det er klassetilbud fra de aller yngste og opp til foreldre. Vi oppfordrer spesielt alle foreldre til å melde seg på, da det blir eget foreldrerenn med barna som arrangører etter at barna er ferdige med å gå. Vi lover overkommelige distanser, og minner om at fristil ikke nødvendigvis betyr skøyting - det er fullt lov å gå klassisk. 

Løypekart finner du nederst på denne siden.


STARTLISTE OG PÅMELDING

Startlister ligger her.

Starttidspunkt for foreldreklassen er tentativt. Vi starter når vi er klare! 

Det er mulig å etteranmelde seg ved oppmøte! 


FUNKSJONÆRER

Vi trenger også at betydelig flere foreldre melder seg som funksjonærer for at vi skal få dette arrangementet bra for barna. Utagerende funksjonærjobbing er muligens den eneste gyldige grunn til ikke å stille i foreldreklassen i rennet - selv om det ikke er noen hindring for å gå. Meld dere som funksjonærer her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid...

Velkommen til klubbmesterskapet 2018! 

LØYPEKARTFabelaktig punktum på årets skikarusell

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Mar 2018

Årets tredje og siste karusellrenn gikk av stabelen i kveld, med utgangspunkt fra den gamle skihytta på Brannfjell. Det er første gang på svært lenge vi har kunnet arrangere skirenn her, og vi takker værguder og ikke minst vårt eminente løypemannskap for strålende forhold. Såpass nostalgisk var dette for flere av oss gamle BSK-hjerter som løp våre barndoms karusellrenn i disse løypene at vi nesten ikke ville gå fra stedet når vi var ferdige. 

Totalt hadde vi 189 fullførende løpere i kveld, og det gir oss tilsammen 256 deltakere på ett eller flere karusellrenn i 2018. Det er veldig bra! 

Resultater fra kveldens renn, samt sammenlagt resultater for karusellen er lagt ut på karusellens resultatarkiv. Som normalt publiserer vi ikke tider eller rangerte lister på nett for klasser under 11 år, i tråd med barneidrettsbestemmelsene. 

Premier ble delt ut til alle med minst to fullførte renn i klassene 10 år og yngre. Dersom noen med to/tre fullførte renn i disse klassene ikke har fått premien sin kan de henvende seg til annkristingrosberghaugen@gmail.com. For 11 år og eldre så deles premier ut på klubbkvelden etter sesongen.

Da gjenstår det bare å takke for i år, og minne om klubbmesterskapet på ettermiddagen søndag 18. mars. Holder forholdene seg så kjører vi også dette på Brannfjell - da med pølsegrilling og litt sosialt i bakkant. Mer info om dette kommer snart. 

Noen flere stemningsbilder fra i kveld:Levert av IdrettenOnline