Årets siste karusellrenn tirsdag 6.mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Feb 2018

Tirsdag 6.mars går årets siste karusellrenn av stabelen. Også denne gang kjører vi rennet lokalt, men denne gang går vi virkelig tilbake til karusellrennets røtter og arrangerer rennet med utgangspunkt fra den gamle skihytta på Brannfjell. Rennet går i klassisk stil. 

Skihytta på Brannfjell var i "gamle dager" utgangspunkt for alle skigruppas renn, så dette blir nostalgisk for gamle BSK-hjerter. Skihytta er for de som måtte lure den øverste røde hytta opp fra sletta, opp langs lysløypa, rett ved den gamle hoppbakken. 


STARTLISTER LIGGER HER. MERK FØRSTE START KL 18:15.
Det finnes noen ledige nummer i startlisten, så mulig å melde seg på ved oppmøte om man ønsker. Møt tidlig. 

Sammenlagt resultatliste etter to renn er lagt ut her. 

Det blir premieutdeling for karusellen for alle klasser under 11 år umiddelbart etter målgang for respektive klasser. 

Husk at man trenger to fullførte renn for å få premie. Sammenlagtresultater beregnes ut fra sum av to beste plasseringer. Laveste sum vinner. Ved lik sum vinner den med best enkeltplassering. For 11 år og eldre blir det premieutdeling på klubbkvelden etter sesongen. 

Løypekart: Tirsdag 27. februar arrangeres Hemingstafetten i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Feb 2018


Hemingstafetten er en lag-tempo stafett, en morsom og hyggelig aktivitet for hele familien. Meld deg på!

Stafetten arrangeres i Holmenkollen tirsdag 27. Februar kl. 18:00. Vi oppfordrer både utøvere, søsken, foreldre og trenere til å delta. Dette er en stafett på tvers av årsklasser og alle fra G/J 11 år og oppover kan melde seg på. Vi gjør samtidig oppmerksom på at utfordringen som oftest ligger i å få med nok jenter og voksne, så vær så snill og bli med - dette er gøy! De siste årene har vi også slitt litt med deltakelsen i ungdomsgruppa (15-16 år), så vi håper/forventer at alle stiller derfra.   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!   

Om stafetten

Hemingstafetten er en litt annerledes stafett, der hvert lag består av 6 løpere. Lagene er satt sammen på følgende måte, i nedenstående rekkefølge:   

•   11-12 år: 2 løpere

•   13-14 år: 1 løper

•   15-16 år: 1 løper

•   17-99 år: 2 løpere

I tillegg må hvert lag bestå av minst 2 jenter!   

Løpet arrangeres i 2 omganger, én i klassisk og én i skøyting:

•   første omgang går i klassisk

•   andre omgang i fristil   

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. 1 løper hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.   

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det.

Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype.   

For mer informasjon se Heming.no/Hemingstafetten2018   

Påmeldingsinformasjon

Alle grupper har fått, eller får, e-post fra sin gruppeansvarlig med informasjon om påmelding. Det er bindende påmelding innen Lørdag 24. februar kl. 23:59, og vi trenger både utøvere, foreldre og trenere!   

Vi vil toppe 1-2 lag, mens resten av lagene blir et "puslespill" for å få kabalen til å gå opp. Det er mye organisatorisk arbeid, så vær så snill å husk påmeldingsfristen!   

Oppmøteinformasjon

Første start er kl. 18.00. Alle bør/må møte i Holmenkollen én time før start, senest tre kvarter! Laglederne som er satt opp i lagoppstillingen som kommer forventes å ta et ekstra ansvar for å samle sitt lag, og gjøre de nødvendige avtaler før start. Sørg for at alle vet hvem de går på lag med, varm opp sammen og gjør stafetten til en morsom og miljøskapende aktivitet! Vær også oppmerksom på at oppsatt lagoppstilling MÅ følges i første omgang av rennet, men at det kan rokkeres på rekkefølgen i andre omgang.   

Laguttak Vi har normalt veldig mange påmeldt i de yngste klassene, men litt færre i ungdomsklassene. Det gjør at lagoppstillingene er vanskelige å få til å gå opp. Utfordringen er å få to jenter på samtlige lag, SÅ IGJEN JENTER MELD DERE PÅ!   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

LAGOPPSETT KOMMER HER SØNDAG 25. FEBRUAR 


Lag 1Lag 2Lag 3
1. etappeMilla G. AndreassenIda Emilie MeldalenOda Jutkvam
2. etappeSarah RehnAlexander H. DeinbollSven August Tjernshaugen
3. etappeWilhelm H. DeinbollFredrik SchønfeldtNicolai Haug
4. etappeMarius MeldalenHelene LøkenMaren Milla T. Reinemo
5. etappeHenrik VelleEinar Brage HultmannEmil Langhus Bye
6. etappeFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo
LaglederFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo


Lag 4Lag 5
1. etappeHenriette StokkeIselin Olafsen
2. etappeJonas Fenne IngierdMarkus Hirsch
3. etappeVegard S. AndersenNicolai Eckhoff
4. etappeMikkel Langhus ByeJoachim Eckhoff
5. etappeCaroline SannessRikke Bjørbæk
6. etappePål Christian IngierdChristian Eckhoff
LaglederPål Christian IngierdChristian Eckhoff

Reserve:

Aksel Grimstad

Evt. forfall meldes til Elin Hjelpdahl, tlf. 92626220.

SMØRETIPS 

Glid:

  • Varm inn Swix CH6 eller tilsvarende én-to ganger. Sikles og børstes godt.

Feste:

  • Rubb festesonen med sandpapir #100.
  • Varm inn et lag med grunnvoks, type Swix VG30/35 og et lag med V30. Avkjøles over natten.
  • Ta med aktuelle vokser på renndagen. Dette kan være Swix V40-50 og/eller Rode Super Extra, Multigrade og Violet.


232 deltakere på kveldens karusellrenn på Ekeberg!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Feb 2018


Hele 232 deltakere stilte til start når årets andre karusellrenn gikk av stabelen på Ekeberg Camping - det er en økning på 60 barn fra renn 1!  Vanvittig morsomt!

Gøy var det også å bringe karusellrennet tilbake til lokalområdet vårt. Litt uvant arena å arrangere på, og løyper tegnet og preppet for anledningen, gjorde sitt til at noen gikk for langt og andre gikk for kort, men de aller fleste gikk akkurat riktig. Vi beklager til de som endte opp med litt feil løype. Om du vet du gikk feil (11 år og eldre), så send gjerne en epost til adressen under så skal vi oppdatere resultater med kommentar om det. 

Resultater er lagt ut på resultatsiden til karusellrennene

Som vanlig publiserer vi ikke tider og rangering på nett for barn under 11-årsklassen. Dersom du ønsker å se tidene kan du ta kontakt med pingierd@gmail.com. 

Ser du noe umiddelbart feil i resultatene, meld fra til samme adresse som nevnt over så skal jeg gå over manuelle målskjemaer på nytt.

Neste renn er tirsdag 6. mars, og da blir det klassisk stil igjen. Snøforholdene avgjør om det blir lokalt på Ekeberg/Brannfjell eller på Skullerud, så følg med! Karusellrenn 8. februar - PÅ EKEBERG!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 6. Feb 2018

Torsdag 8. februar er det klart for årets andre karusellrenn.

MERK AT VI FLYTTER KARUSELLRENNET TIL EKEBERG SNØPARK! 

Vi synes det er spesielt hyggelig at forholdene er slik at vi for første gang på lenge kan arrangere karusellrenn på hjemmebane igjen! 

Merk også at første start vil være kl 18:15 for de minste barna - da vi denne gang har med litt flere utøvere i de yngste klassene.

Oppmøte ved Ekeberg Camping. Startnummerutdeling fra kl 17:45. 

Rennet går i fristil - og det vil bli satt spor dersom noen av de yngste deltakerne ønsker å gå klassisk. 

STARTLISTER LIGGER HER. 


Dersom du ikke står på startlista er det mulig å etteranmelde seg så lenge vi har ledige nummer ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid. 


Løypekart under. Merk at noen skal gå flere runder, i litt ulike varianter så fint om dere forbereder barna på dette. Vi har løypevakter som vil passe på, men det kan jo bli litt hektisk i løypa med så mange påmeldte. 

 
Levert av IdrettenOnline