Brannfjell Opp Hall of Fame

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 31. Okt 2018

Vi har sammenstilt alle historiske resultater fra motbakkeløpet vårt Brannfjell Opp inn i en felles "Hall of Fame" oversikt, fordelt på de tre lengste løypene. Disse ligger nå ute på Brannfjell Opp resultatsiden her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater

Merk at langløypa har endret seg litt i nyere tid så tidene er ikke direkte sammenliknbare før og etter denne endringen.  

Dere vil også se at det er en del navn knyttet til gamle startlister som er mangelfulle. Jeg tar gjerne tilbakemelding fra dere på om dere kjenner igjen noen av disse (gulmerket) slik at vi kan få dette så komplett som mulig. Send i så fall epost til pingierd@gmail.com


Bra stemning på kveldens Oslo Sportslagerløp

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 25. Okt 2018

Hele 133 deltakere stilte til start på kveldens interne terrengløp fra kontoret - BSK Oslo Sportslagerløpet 2018. Bildet viser yngste deltaker Vilde (2 år) på startstreken. 

Glade barn og mange flinke funksjonærer gjorde det til en fin alternativ treningskveld med mange gode prestasjoner. 

Resultatliste fra i kveld: Sportslagerløp 2018 resultatliste.pdf
(PS: Vi publiserer ikke tider eller rangering for aldersgrupper under 11 år på nett, dette i tråd med barneidrettsbestemmelsene)

Vi ser fram i mot resten av BSK-uka, med hjemmesamling på lørdag og dugnad på søndag (etter søndagsjoggen for de som skal dit). Fremdeles mulig å melde seg på - følg linken for informasjon

Noen flere stemingsbilder:BSK-uka 2018!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Okt 2018

Det er i uke 43 det skjer! Les all informasjon om skigruppas "BSK-uka" aktiviteter her, og husk å melde deg på hjemmesamlingen og sportslagerløp. 

Aktivitetene er åpne for både langrenn, telemark og hopp og ellers alle som har lyst til å henge med skigruppa! 

BSK-uka består av; 

 • Terrengløp torsdag 25. oktober
 • Hjemmesamling med to økter og felles lunch lørdag 27. oktober
 • Bruktmarked lørdag 27. oktober
 • Søndagsjogg i Østmarka søndag 28. oktober
 • Dugnad på skihytta og i lysløypa på Brannfjell søndag 28. oktober

Les mer om dette under.


Oslo Sportslager løpet torsdag 25. oktober

Vi arrangerer terrengløp i stedet for ordinær trening. Se egen informasjon og påmelding her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/133170/oslo-sportslager-lopet-torsdag-25.-oktober?ispage=trueHjemmesamling 27-28. oktober

Samtlige treningsgrupper inviteres til hjemmesamling helgen 28.-29. oktober. Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret, der vi blant annet skal ha felles lunsj (vi serverer mat!) mellom øktene på lørdag. Nedenfor kan du se treningsopplegget for helgen, og informasjon om påmelding.

NB! Alle grupper fra 7-16 år vil på lørdag få besøk av våre eliteløpere fra junior/senior-satsingen. Disse vil gjennomføre og lede en morsom og inspirerende økt..


Påmelding

For å dimensjonere innkjøp av mat trenger vi at alle som tenker å delta melder seg på. Påmeldingsfrist 26. oktober.

Påmeldingsskjema: http://palisoft.no/bsk/?arrid=6

Skriv inn fornavn, etternavn, e-post (ikke synlig for andre) og velg hvilken klasse du tilhører. Kryss av for om du skal være med på én eller begge av dagene, og dersom du har eventuelle matallergier eller andre hensyn, skriver du inn det før du lagrer.

Merk at alle foreldre som kan bidra som trenere og/eller lunsjhjelp MÅ melde seg på via det samme systemet.


Program

Treningsprogram deles med gruppene i forkant av samlingen. Regn med løping, sykling (for de yngste) og rulleski (for de gruppene som er gamle nok). 

Søndag vil det være søndagsjogg i Østmarka kl 10 for grupper 11 år og eldre. Oppmøte Skulleruddumpa. 

Turlangrennsgruppa stiller også på søndagsjogg fra Skulleruddumpa søndag, og ønsker foreldre og tidligere aktive velkommen til å trene sammen med dem på en rolig langtur. 


Bruktmarked lørdag 27. oktober

Vi inviterer til sportssalg/bruktsalg lørdag 27. oktober kl. 11.00 - 14.00. Her blir det muligheter for å gjøre et skikkelig godt kjøp eller tjene en liten slant, hva gjelder skiutstyr.

- Salg av brukt sportsutstyr:

Fra kl. 11.00 kan du selge brukt sportsutstyr i atriet på BSK-kontoret. Har du ski (langrenn, hopp, alpint, telemark), staver (langrenn, alpint), sko (langrenn, hopp, alpint, telemark), rulleski eller sykler du ikke lenger bruker er dette en glimrende mulighet til å selge det. Merking av utstyr som skal selges:

 • Merking av ski med følgende opplysninger;
  Høyde; høyden på skia
  Vekt; hvilken vektklasse skia hører til (spennet)
  Slip; hvis slip, hvilken?
  Bruk; konkurranse eller trening, skøyting eller klassisk?

Alt øvrig utstyr må merkes med pris og gjerne Vipps-nummer for betaling


Dugnad på Brannfjell søndag 28. oktober

Vi trenger å gjøre litt vedlikehold på skihytta og gjøre lysløypa klar for vinteren. Satser på en like bra vinter som i fjor, og da må både skihytta og løypa være tilrettelagt.  Derfor blir det dugnad i lysløypa søndag 28. oktober kl. 12.00 - 16.00.

 • Oppmøte ved skihytta
 • Rydding av løypa, ta med rive, rake, motorsag, hagesaks etc.
 • Oppussing av skihytta. Ta med malerdress og verktøy
 • Vi serverer varm suppe

Håper å se mange denne dagen, da dette er til felles beste for hele skigruppa! 

For å ha et bilde av hvor mange vi blir - meld deg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=9

PS: Deltakere på søndagsjogg er velkomne på dugnad så snart de er ute av dusjen, dvs møt opp selv om du ikke rekker å være der til kl 12.


Vi håper å se masser av folk på alle delene av BSK-uka 2018! 
Oslo Sportslager-løpet torsdag 25. oktober

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Okt 2018

For å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager arrangerer vi torsdag 25. oktober 2018 det årlige "Oslo Sportslager løpet". 

De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30. 

Påmelding

Meld deg på her innen onsdag 24. oktober kl 18:00: http://palisoft.no/bsk/?arrid=7

Foreldre som kan hjelpe til som funksjonærer melder seg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=8
Vi trenger et antall foreldre som kan hjelpe til som løypevakter etc for at dette skal la seg arrangere. Meld deg på så gjør du vår jobb lettere ved at vi slipper å ringe og mase :)


Startlister og resultater

Startlistene ligger her: Sportslagerløp 2018 startliste v2.pdf

De yngste starter individuelt. Deretter fellestart for 13-14 før siste fellestart for 15 år og eldre. 

Pass på at du løper riktig løype. 

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid! 


Løyper

Se løypekart her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/633/2016/10/15/L%C3%B8ypekart2016.pdf


0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.Meld deg på snøsamlingen på Beitostølen 30.nov-2.des

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Okt 2018

Påmelding til vår tradisjonsrike snøsamling på Beitostølen er nå åpen. Påmeldingsfristen er absolutt og satt til 4. november. 

Dette er en breddesamling for hele familien, og vi oppfordrer SPESIELT nye unge medlemmer med familier å bli med. Dette er en ypperlig anledning til å bli bedre kjent med den fine gruppa vår. 

Les invitasjonen og meld deg på via MinIdrett som tidligere år. Nye deltakere bes lese invitasjon og instrukser for påmelding nøye. Det kan være litt knotete første gangen om du ikke har brukt MinIdrett før. Da finnes det tips på instruksjonssiden, og hjelp å få om du har problemer. 
Webshop for BSK klær er igjen åpen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Okt 2018

For å sikre en ny levering før jul (fine julegaver) har vi igjen åpnet webshop for bestilling av BSK-klær fra vår leverandør Trimtex. Levering forventet i uke 49 for å være sikker på at julenissen skal rekke å pakke inn tøyet.

 

Husk bestillingsfristen søndag 28. oktober - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut og neste mulighet for bestilling vil først være i 2019.


Nyheter i kolleksjonen i år

 • Konkurransedressen Vision 2.0 kommer i et nytt og forbedret materiale som ikke er så stivt og matt som tidligere
 • To nye luer/pannebånd:
  • Pulse Merino erstatter den gamle BSK lua, med bedret passform og merino foring
  • Bi-elastic air er ny rendyrket racing lue tilsvarende den modellen elitegruppa har hatt tidligere (da i gul farge)

TRENERE bestiller selv gul trenervest. Nye trenere av året eller gamle trenere som eventuelt har utslitt/utvokst trenervest får denne refundert av kasserer, som del av treneravtalen. 

For å bestille gjør du følgende:

 • Gå inn på www.trimtex.no
 • Registrer deg som ny kunde hos Trimtex (nytt system, så dette må alle gjøre selv om man har en bruker på den gamle plattformen).
 • Legg inn teamkode: BSKlangrenn under fanen "Min Trimtex" for å få frem BSK sine produkter med priser.
 • Legg ønskede varer i handlekurven, betal med kort og bekreft ordre.

BESTILLINGSFRIST: 28. oktober!

Forventet levering i uke 49.Levert av IdrettenOnline