Felix ble kretsmester i fristil!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jan 2018


Vi gratulerer vår egen Felix Tobiassen Reinemo som vant dagens kretsmesterskap i fristil i klasse Gutter 16 år! Det er helt rått! 

Tina Knutsmoen tok sin andre sølvmedalje for helgen i Kvinner 19/20, mens Vegard Lund Røer tok ett steg videre opp på pallen når han kapret sølvmedalje i Menn 18. Også Elise Røer Drabløs tok med seg sin andre medalje for helgen med bronse i Kvinner senior. I tillegg tok Simen Munch Wahl sølv i M19/20.

Mange andre sterke plasseringer også blant BSK sine 59 løpere (!) som stilte til start i Sørkedalen i dag. Nevner spesielt øvrige topp 6 plasseringer: Sarah Rehn (nr 4, J13), Ingvild Fossgård (nr 4, K18), Jørgen Jensen Borgersen (nr 4, M senior), Marius Meldalen (nr 5, G14),  Milla G. Andreassen (nr 5, J13), Helene Løken (nr 6, J12), Wilhelm H. Deinboll (nr 6, G13), Vegard Stokke (nr 6, M17) og Kristian H. Dahl (nr 6, G11). 

Vi gratulerer og er stolte over å ha så mange og ikke minst så gode løpere i klubben!

Komplette resultater her: http://live.eqtiming.com/40539...

BSKs utskremte fotograf var tilstede også i dag, men fikk som i går bare med seg slutten av rennet: 

BSKs medaljevinnere KM fristil 2018
God BSK innsats på KM dag 1

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 27. Jan 2018

I dag var det duket for første dag av årets kretsmesterskap som går av stabelen i Sørkedalen med Heming som arrangør. Dagens øvelse var klassisk stil og BSK stilte som vanlig mannsterke med hele 47 deltakere fra store til små. Det var kaldt i luften og føret var etter mildværet som har vært realt klisterføre med dekning. 

BSK tok med seg 4 medaljer hjem:

 • Sølv til Tina Knutsmoen (K19/20)
 • Sølv til Elise Røer Drabløs (K senior)
 • Bronse til Milla G. Andreassen (J13)
 • Bronse til Vegard Lund Røer (M18)

Vi gratulerer! 

Ut over dette hadde vi også mange andre sterke plasseringer rett utenfor de tøffe pallplassene. Se komplette resultatlister her: 

http://live.eqtiming.com/40494...

I morgen er det skøyting på programmet, og vi håper på like god steming da :) 

Noen stemningsbilder under. 
Velkommen til årsmøte i BSK skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Jan 2018

Innkalling til Årsmøte i BSK Skigruppa

5. FEBRUAR 2018 KL. 19.00

Sted: Miljøhuset (bua på sportsplassen)

 

Dagsorden: 

1. Åpning. 

2. Godkjenning av innkalling og dagsorden 

3. Valg av dirigent, sekretær og protokollunderskrivere

4. Årsberetning for 2017 

5. Årsregnskap for 2017 

6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet, må være fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet  

 • Ingen forslag mottatt innen frist.

7. Budsjett for 2018. Vedta aktivitetsavgift.     

8. Valg 


Sakspapirer:

Regnskap oppdatert 25/1 etter korreksjon på regnskapet.
Årsberetning oppdatert 4/2 med avsnitt om sponsorarbeid.


Velkommen!

Pål Ingierd, Styreleder BSK SkiEventyrdag i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Jan 2018

Det var helt fantastiske vær og føreforhold under dag 2 av Oslo Skifestival i Holmenkollen i dag.

Dagen startet med skiathlon (fellestart med skibytte, klassisk + skøyting) for junior og senior. BSK stilte til start med Judith (nr 15 i K19/20), Vegard (nr 9 i M18), Nicolai (nr 19 i M18) og hovedtrener Eirik som slo til med 4.plass (!) i Menn Senior (vi trenger ikke nevne hvor mange deltakere det var).

Deretter var det duket for stafetter for de yngste og BSK stilte mannsterke med sin store bredde utøvere og støtteapparat. Vi hadde satt sammen jevne lag med det mål å få flest mulig samtidig over målstreken, og det lykkes vi ganske godt med. Hele 14 tremannslag stilte vi med på startstreken!

Litt av et syn å se 140 lag ut fra start når startskuddet gikk for 8-10 år mix-stafett for jenter og gutter. Med BSK-telt sentralt plassert 5 meter fra mål, tror jeg vi trygt kan si at vi vant heiekonkurransen når den ene etter den andre BSK-løperen kjempet seg til mål på sin etappe. Hele 6 lag hadde vi i denne klassen, og mange fikk gått sin aller første stafett. Veldig gøy.

Enda flere lag til start i mix stafett 10-11 år, og BSK stilte her 4 lag som beit godt fra seg i det sterke feltet. Det ryktes om at Balder plukket hele 65 plasser på sin siste etappe!  Gutten må ha blitt hes av all «løype»-ropingen!

Dagens beste stafettprestasjon stod som vanlig jentene i 13-14 for, som med to 13-åringer på førstelaget lenge lå i tet på hele stafetten, og til slutt kjempet seg inn til en helt suveren tredjeplass i denne sterke konkurransen. Gratulerer til Sarah, Stella og Milla!  I gutter 13-14 var vi godt representert med to lag.

Dagen ble avsluttet med jaktstart individuelt renn basert på gårsdagen for klassene 15-16 år. Her slo Felix (G16) til og gikk seg opp fra gårsdagens 8.plass til en knallsterk 4.plass bare 5 sekunder bak vinneren. G16 er sinnsykt hard konkurranse, så dette resultatet står det stor respekt av. Også Fredrik (G15) gikk seg jevnt og trutt opp og endte til slutt på en sterk 9.plass. Gratulerer!  BSKs eneste jente i jaktstarten, Tiril (J15) var uheldig og ble felt i bakken av trengselen på vei ut fra start men kjempet seg tilbake og endte på en god 23. plass.

Alt i alt en veldig flott helg for BSK i Holmenkollen, hvor vi tilsammen over to dager har hatt rundt 100 startende og masse gøy. Håper å se minst like mange neste helg når det er KM i Sørkedalen. Husk påmeldingsfristen 24. januar (klikk på lenken for å melde deg på)! 
Stor innsats på Oslo Skifestival i dag

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Jan 2018

BSK stilte med hele 53 deltakere på dagens fristilrenn i Oslo Skifestival og stemningen var stor fra tidlig morgen til sent på ettermiddag. 

Dagen startet omtrent samtidig som fuglene våknet med jenter 8 hvor Victoria gikk et strålende renn og var første BSK'er i mål. Deretter gikk det slag i slag fram til fuglene gikk og la seg igjen. 

Dagens beste BSK plassering var det igjen Milla som stod for i jenter 13 med sin fjerdeplass noen få sekunder foran Sarah som ble nr 6 i samme klasse. Veldig bra. Felix slo også til med årsbeste konkurransen tatt i betraktning, og ble beste osloløper i gutter 16. Også Kristian i gutter 11 klare å komme seg inn i topp 10 med sin 9'ende plass. Dette er knallsterke prestasjoner i et av de tøffeste rennene i året, både med tanke på antall deltakere (2100 løpere totalt i dag) og med tanke på de tøffe løypene i Holmenkollen. 

Med 52 løpere på startstreken blir det for mange til å liste opp alle, men som støtteapparat på sidelinjen var det iallfall lett å konstatere at vi var mange og leverte en solid innsats. Bare blide fjes å se. 

Fullstendige resultater finnes her: http://live.eqtiming.com/40251...

I morgen er det nye muligheter, med stafetter for de yngste og jaktstart og skiathlon for de eldste. Håper å se like mange blide BSK-utøvere (og foreldre) der! 

Under følger noen bilder fra dagen - ikke nødvendigvis sortert helt i rekkefølge! 


172 blide deltakere på kveldens karusellrenn!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Jan 2018


172 deltakere stilte til start når sesongens første karusellrenn gikk av stabelen på Skullerud i kveld. Denne gang gikk rennet i klassisk stil, og med snøfallet siste døgn som ga seg rett før start var rennet rammet inn av fantastisk vinterstemning. 

Deltakerantallet er forøvrig en solid oppgang fra fjoråret hvor vi hadde 147 deltakere på første renn! Største gruppe i kveld var 7-8 årsgruppa med hele 29 løpere på start, tett fulgt av 10-årsgruppa med 28 løpere. Det er helt suverent! 

Resultatlistene er lagt ut her.

Som vanlig følger vi barneidrettsbestemmelsene til NIF som sier man ikke skal publisere tider og rangerte lister for barn under 11 årsklassen på nett. Fikk du ikke med deg tiden til ditt barn på oppslagstavlen etter løpet, kan du få den av pingierd@gmail.com.

Vi benytter også anledningen til å takke alle foreldre som stilte opp og bistod i gjennomføringen. Uten deres hjelp hadde dette ikke blitt noe av. Tusen takk. 

Vi sees igjen til neste renn torsdag 8. februar. Da blir det fristil, og om snøforholdene holder seg så prøver vi kanskje å få det til på Ekeberg. Karusellrenn 16. januar

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2018


Årets første karusellrenn går på Skullerud tirsdag 16. januar 2018 i klassisk stil. 

Startlister finner du her.  

Alle medlemmer er automatisk påmeldt. Etteranmeldte må fra dette tidspunkt melde seg på et ledig nummer ved oppmøte ved tidtakerbua. Startnummerutdeling fra kl 18. 

Husk å heie på alle!!! 

Vel møtt! 


Løypelengder (se kart under)

 • 0-6 år : 400 m
 • 7-8 år : 1 km
 • 9-10 år : 1,5 km
 • 11-12 år: 2 km
 • 13-14 år: 2,5 km
 • 15-16 år: 4,5 km
 • Junior damer: 6,5 km
 • Junior herrer + senior: 8,5 km


Kretsmester i sprint!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Jan 2018


Milla G. Andreassen sikret i dag BSK sin første kretsmestertittel av året da hun suste først over målstreken i jenter 13 år under KM sprint på Sognsvann. Vi gratulerer og er kjempestolte over deg! 

BSK markerte seg også sterkt ellers i konkurransen hvor hele 10 av vår utøvere kom helt til A-finalen i sine klasser. Totalt stilte vi 23 løpere til start under årets KM sprint, et heseblesende arrangement fra morgen til kveld hvor det tilsammen ble avfyrt hele 248 startskudd. 

Det har også vært konkurrert i Njårdrennet i helgen, hvor BSK stilte hele 42 løpere til start. Best av alle våre her var Sarah Rehn med andreplass i jenter 13 år og Judith Ingela Richertsen Hole med tredjeplass i kvinner 18-19 år. 

Vi gratulerer alle sammen! Suveren innsats!

Karusellrenn 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 4. Jan 2018


I tradisjons tro arrangerer vi også i vinter karsuellrenn. Rennene går i stedet for ordinær trening på oppsatte datoer, og alle registrerte medlemmer er automatisk påmeldt. Datoer for 2018 er:

 • Renn 1: Tirsdag 16. januar (klassisk)
 • Renn 2: Torsdag 8. februar (fristil)
 • Renn 3: Tirsdag 6. mars (klassisk)

Dere kan også merke dere søndag 18. mars for klubbmesterskap. Vil gå på ettermiddagen (kl 16:00) så folk som er på Birkebeineren rekker hjem fra fjellet. Klubbmesterskapet vil i år være i fristil. 

Oppmøte og start

Alle rennene går på Skullerud. Første start vil være kl 18:30. Startnummer kan hentes fra kl 18:00, og vi oppfordrer alle å møte i god tid så man rekker å hente ut startnummer så slipper barna stress og mas - det kan være litt kø ved nummerutdeling.

Vi kjører fremdeles manuell tidtaking, så ikke behov for personlige brikker. 

Startrekkefølge og løyper

Vi starter med de yngste klassene. Det er ingen nedre aldersgrense og vi oppfordrer spesielt yngre søsken til skigruppas medlemmer å melde seg på. Yngste deltaker så langt har vært 3 år. 

 • 0-6 år : 400 m, individuell start
 • 7-8 år : 1 km, indivuduell start
 • 9-10 år : 1,5 km, individuell start
 • 11-12 år: 2 km, individuell start
 • 13-14 år: 2,5 km, fellessart
 • 15-16 år: 4,5 km, fellesstart
 • Junior damer: 6,5 km, fellestart
 • Junior herrer + senior: 8,5 km, fellestart

Løypene vil bli tilpasset de lokale snø- og føreforhold på dagen så løypelengder vil kunne variere noe. 

Det vil bli lagt ut informasjon om det enkelte renn når det nærmer seg, inkludert startlister. 

Påmelding

Alle aktive utøvere som er registrert i medlemssystemet vårt blir automatisk påmeldt. Dersom du av en eller annen grunn ikke står i startlisten, så ta kontakt med Pål Christian (pingierd@gmail.com) så skal vi ordne det. 

Det er mulig for gjesteløpere å delta også - det være seg familiemedlemmer eller fra andre nærliggende klubber som vil være med. Disse må melde seg på manuelt til kontaktpersonen nevnt over. Familiemedlemmer deltar gratis, løpere fra andre klubber faktureres kr 150 for hele karusellen.  

Mannskap

Som vanlig arrangerer ikke karusellrenn og klubbmesterskap seg selv, og vi er avhengige av at foreldre bidrar som mannskap. Hjelp oss med å få dette til ved å melde deg på som mannskap her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid...

Resultater og premiering

Vi tilstreber resultatservice på løpet. Lister slås opp ved målbua. Urangerte lister med tider for barn under 11 år og rangerte lister for 11 år og eldre. Vi legger også ut resultater på nett, men kun for utøvere over 11 år. Dette i tråd med barneidrettsbestemmelsene.

Alle som fullfører minst 2 renn vil bli premiert. Løpere som har fullført 2 renn hvert år i 5 år får den store statuetten. 

Klikk her for samleside over resultater fra tidligere år.

Stemning og moral

Karusellrennene skal være lavterskel og hyggelig for alle. Det viktigste er å delta, og alle oppfordres til å heie på alle! Vi minner også om at BSK oppfordrer til skirenn uten fluorbruk, og det gjelder i høyeste grad også på våre karusellrenn! 


Velkommen til årets karusellrenn! 
Levert av IdrettenOnline