Tirsdag 27. februar arrangeres Hemingstafetten i Holmenkollen

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 19. Feb 2018


Hemingstafetten er en lag-tempo stafett, en morsom og hyggelig aktivitet for hele familien. Meld deg på!

Stafetten arrangeres i Holmenkollen tirsdag 27. Februar kl. 18:00. Vi oppfordrer både utøvere, søsken, foreldre og trenere til å delta. Dette er en stafett på tvers av årsklasser og alle fra G/J 11 år og oppover kan melde seg på. Vi gjør samtidig oppmerksom på at utfordringen som oftest ligger i å få med nok jenter og voksne, så vær så snill og bli med - dette er gøy! De siste årene har vi også slitt litt med deltakelsen i ungdomsgruppa (15-16 år), så vi håper/forventer at alle stiller derfra.   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!   

Om stafetten

Hemingstafetten er en litt annerledes stafett, der hvert lag består av 6 løpere. Lagene er satt sammen på følgende måte, i nedenstående rekkefølge:   

•   11-12 år: 2 løpere

•   13-14 år: 1 løper

•   15-16 år: 1 løper

•   17-99 år: 2 løpere

I tillegg må hvert lag bestå av minst 2 jenter!   

Løpet arrangeres i 2 omganger, én i klassisk og én i skøyting:

•   første omgang går i klassisk

•   andre omgang i fristil   

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. 1 løper hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km.   

I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det.

Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype.   

For mer informasjon se Heming.no/Hemingstafetten2018   

Påmeldingsinformasjon

Alle grupper har fått, eller får, e-post fra sin gruppeansvarlig med informasjon om påmelding. Det er bindende påmelding innen Lørdag 24. februar kl. 23:59, og vi trenger både utøvere, foreldre og trenere!   

Vi vil toppe 1-2 lag, mens resten av lagene blir et "puslespill" for å få kabalen til å gå opp. Det er mye organisatorisk arbeid, så vær så snill å husk påmeldingsfristen!   

Oppmøteinformasjon

Første start er kl. 18.00. Alle bør/må møte i Holmenkollen én time før start, senest tre kvarter! Laglederne som er satt opp i lagoppstillingen som kommer forventes å ta et ekstra ansvar for å samle sitt lag, og gjøre de nødvendige avtaler før start. Sørg for at alle vet hvem de går på lag med, varm opp sammen og gjør stafetten til en morsom og miljøskapende aktivitet! Vær også oppmerksom på at oppsatt lagoppstilling MÅ følges i første omgang av rennet, men at det kan rokkeres på rekkefølgen i andre omgang.   

Laguttak Vi har normalt veldig mange påmeldt i de yngste klassene, men litt færre i ungdomsklassene. Det gjør at lagoppstillingene er vanskelige å få til å gå opp. Utfordringen er å få to jenter på samtlige lag, SÅ IGJEN JENTER MELD DERE PÅ!   

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

LAGOPPSETT KOMMER HER SØNDAG 25. FEBRUAR 


Lag 1Lag 2Lag 3
1. etappeMilla G. AndreassenIda Emilie MeldalenOda Jutkvam
2. etappeSarah RehnAlexander H. DeinbollSven August Tjernshaugen
3. etappeWilhelm H. DeinbollFredrik SchønfeldtNicolai Haug
4. etappeMarius MeldalenHelene LøkenMaren Milla T. Reinemo
5. etappeHenrik VelleEinar Brage HultmannEmil Langhus Bye
6. etappeFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo
LaglederFelix ReinemoOla AndreassenArne Reinemo


Lag 4Lag 5
1. etappeHenriette StokkeIselin Olafsen
2. etappeJonas Fenne IngierdMarkus Hirsch
3. etappeVegard S. AndersenNicolai Eckhoff
4. etappeMikkel Langhus ByeJoachim Eckhoff
5. etappeCaroline SannessRikke Bjørbæk
6. etappePål Christian IngierdChristian Eckhoff
LaglederPål Christian IngierdChristian Eckhoff

Reserve:

Aksel Grimstad

Evt. forfall meldes til Elin Hjelpdahl, tlf. 92626220.

SMØRETIPS 

Glid:

 • Varm inn Swix CH6 eller tilsvarende én-to ganger. Sikles og børstes godt.

Feste:

 • Rubb festesonen med sandpapir #100.
 • Varm inn et lag med grunnvoks, type Swix VG30/35 og et lag med V30. Avkjøles over natten.
 • Ta med aktuelle vokser på renndagen. Dette kan være Swix V40-50 og/eller Rode Super Extra, Multigrade og Violet.


Oslo Sportslager-løpet torsdag 26. oktober

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Okt 2017

I nært samarbeid med BSK skigruppas gode sponsor, Oslo Sportslager, arrangerer vi torsdag 26. oktober Oslo Sportslager-løpet.

De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30.

Påmelding

Meld deg på her innen onsdag 25. oktober.

Vi trenger en del foreldre som kan stille som funksjonærer. Uten dere får vi ikke til noe løp. Meld dere som funksjonærer her innen onsdag, så blir vi superglade og slipper å ringe rundt og mase siste kvelden. 

Startlister

Startlister etter påmeldingsfristens utløp ligger her.

Det er satt av noen ledige nummer så det er mulig å etteranmelde seg ved oppmøte. 

Resultatlister

Tilsammen 134 deltakere fullførte årets løp. Resultatlistene ligger her. 

Som vanlig publiserer vi ikke løpstider eller rangering på nett for klasser under 11 år. Det er mulig å få tidene om dere henvender dere til pingierd@gmail.com.


Løyper

Se løypekart ved å klikke her

0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.BSK-uka 2017!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 17. Okt 2017

Det er i uke 43 det skjer! Les all informasjon om BSK-ukas aktiviteter her, og husk å melde deg på hjemmesamlingen.

I denne artikkelen kan du lese mer om:

 • Karusell-løp
 • Hjemmesamling
 • Sportssalg/bruktsalg

Karusellløp torsdag 26. oktober

Se informasjon her.

Hjemmesamling 28.-29. oktober

Samtlige treningsgrupper inviteres til hjemmesamling helgen 28.-29. oktober. Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret, der vi blant annet skal ha felles lunsj mellom øktene på lørdag. Nedenfor kan du se treningsopplegget for helgen, og informasjon om påmelding.

NB! Alle grupper fra 7-16 år vil på lørdag få besøk av våre eliteløpere fra junior/senior-satsingen. Disse vil gjennomføre og lede en morsom og inspirerende økt..

Påmelding

Merk at vi også i år kjører påmelding elektronisk, via internett (link under).

Skriv inn fornavn, etternavn, e-post (ikke synlig for andre) og velg hvilken klasse du tilhører. Kryss av for om du skal være med på én eller begge av dagene, og dersom du har eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at du har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer.

Merk at alle foreldre som kan bidra som trenere og/eller lunsjhjelp MÅ melde seg på via det samme systemet.

7-8 år

Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 28. okt. 09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 28. okt 09:30 1. økt, løp med staver Løp med staver med utøvere fra BSK Elite som trenere. Husk drikke. og staver
Lørdag 28. okt 11:00 Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 28. okt 12:00 2. økt, løp og lek Løp & Lek, bla. "Capture the flag". Husk drikke.
Lørdag 28. okt 13:30 Slutt Ferdige for dagen

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

9 år

Dato

Klokkeslett

Hva

Hvordan

Lørdag

28.oktober

9:25

Oppmøte

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Lørdag

28.oktober

9:30

1.økt, løping med staver

Husk å ta med staver, refleksvest med navn på og drikke.

 

Vi får besøk av eliteløpere som vil lede og gjennomføre en teknisk økt tilpasset aldersgruppen.

 

Lørdag

28.oktober

11:00

Felles lunsj

På BSK-kontoret sammen med de andre gruppene. Barna trenger ikke ha med egen mat

Lørdag

28.oktober

12:00

2.økt, løp og lek

Husk refleksvest, drikke

Lørdag

28.oktober

13:30

2. økt avsluttes

Vis-a-vis inngangen til Ekeberghallen

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

10 år

Dato

Klokkeslett

Hva

Hvordan

Lørdag 28. okt.

09:25

Oppmøte BSK-kontoret

Vi gjør oss klare til økt

Lørdag 28. okt

09:30

1. økt, løp med staver

Løp med staver med utøvere fra BSK Elite som trenere. Husk drikke. og staver

Lørdag 28. okt

11:00

Lunsj

Felles lunsj på BSK-kontoret

Lørdag 28. okt

12:00

2. økt, løp og lek

Løp & Lek, bla. "Capture the flag". Husk drikke.

Lørdag 28. okt

13:30

Slutt

Ferdige for dagen

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

11 år

Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 28. okt. 09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 28. okt 09:30 1. økt, rulleski skøyting      Rulleski skøyting med utøvere fra BSK Elite som trenere. Husk drikke og hjelm.
Lørdag 28. okt 11:00 Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 28. okt 13:00 2. økt, farts- og styrketreningMed jernkuler
Lørdag 28. okt 14:15 Slutt Ferdige for dagen

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

12 år

Program kommer senere.

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

13-14 år

Dato 

klokkeslett

Hva

Hvordan

Lørdag 28. oktober 

10:00

(ferdig 11:30)

1 økt

Løp med spenst og hurtighet

Fokus på mye hurtighet + en lett spenst del. Husk drikkebelte, og skift til etter økten.

Lørdag 28. Oktober

11:30

Lunsj

Felles lunsj på BSK-kontoret.

Alle må ha med skift!!

Lørdag 28. Oktober

14:00

(ferdig 15:30)

2 økt

Rulleski skøyting teknikk

Teknikk skøyting, 13-16 år har felles økt.

Trenerne for denne økten er eliteløpere.

Søndag 29. Oktober

 09:50

Oppmøte Skulleruddumpa

Gjøre seg klar til økt.

 

Søndag 29. Oktober

 10.00

Rolig løpetur

Fokus på å løpe rolig sammenhengende.

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

15-16 år

Program kommer senere.

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

Junior

DatoKlokkeslettHvaHvordan
Lørdag 28. oktober08:55Oppmøte Skullerudstua
Lørdag 28. oktober09:001. økt, intervallFjellstadintervallen. Husk løpe-staver, drikke, skift og en liten matbit til etter trening.
Lørdag 28. oktober11:00Dusj/skiftPå BSK-kontoret
Lørdag 28. oktober11:30LunsjFelles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 28. oktober13:00Smøre-kurs/møte foreldreObligatorisk for foreldre til utøvere som skal gå NC.
Lørdag 28. oktober15:302. økt, teknikkRulleski skøyting, teknikkøkt med Tord. Husk hjelm, refleksvest, drikke, skift og en liten matbit til etter trening.
Søndag 29. oktober09:55Oppmøte SkulleruddumpaHusk å stille klokka!
Søndag 29. oktober10:001. økt, langturSøndagsjoggen. Husk drikke, skift og en liten matbit til etter trening.

Påmelding innen onsdag 25. oktober, klikk her.

Sportssalg/bruktsalg lørdag 28. oktober

Vi inviterer til sportssalg/bruktsalg lørdag 28. oktober kl. 11.00 - 14.00. Her blir det muligheter for å gjøre et skikkelig godt kjøp eller tjene en liten slant, hva gjelder skiutstyr.

- Salg av brukt sportsutstyr:

Fra kl. 11.00 kan du selge brukt sportsutstyr i atriet på BSK-kontoret. Har du ski (langrenn, hopp, alpint, telemark), staver (langrenn, alpint), sko (langrenn, hopp, alpint, telemark), rulleski eller sykler du ikke lenger bruker er dette en glimrende mulighet til å selge det. Det vil bli servert vafler og kaffe/saft ved sportssalget. Merking av utstyr som skal selges:

 • Merking av ski med følgende opplysninger;
  Høyde; høyden på skia
  Vekt; hvilken vektklasse skia hører til (spennet)
  Slip; hvis slip, hvilken?
  Bruk; konkurranse eller trening, skøyting eller klassisk?

Alt øvrig utstyr må merkes med pris!Beitostølen 2017, 1.-3. desember

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Okt 2017

Høstens høydepunkt nærmer seg med stormskritt. Her finner du all informasjon om snøsamlingen på Beitostølen, hvor påmeldingen nå har åpnet.

Informasjon

Den tradisjonsrike snøsamlingen til Bækkelaget avholdes også i år på Beitostølen. Nok en gang drar vi til fjells for å få testet skiene.

I hovedmenyen (under "Arrangementer") finner dere all informasjon om samlingen, men dere kan også klikke på linkene nedenfor. Påmeldingen er nå åpnet og det er viktig at dere leser informasjonen som står på påmeldingssiden og her i denne artikkelen. Les også om prisklasser og betaling i invitasjonen!

Beitostølen 2017:

Påmelding og betaling

Vi bruker - som tidligere år - idrettens system, minidrett.no.

Som informert om tidligere må alle ha egen bruker for å melde seg på. I tillegg må betaling skje ved påmelding for at den skal gå igjennom. Trinn for trinn forklaring finnes på påmeldingssiden, men vær ekstra nøye med å lese invitasjonen og prisklassene. Det vil bli kontrollsjekket betalinger i etterkant av samlingen, så sørg for å betale riktig sum!

Gruppeprogram

Programmene for hver enkelt gruppe legges ut her så fort de er klare.

 • 7-8 år
 • 9 år
 • 10 år
 • 11 år
 • 12 år
 • 13-14 år
 • 15-16 år
 • Junior
 • Senior

Overordnet program for samlingen finner du her (kommer senere).

Vi gleder oss til snøsamling!BSK tidelt junior-NM i sprint

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Sep 2017

I dag fikk vi beskjed om at vi har blitt tildelt NM i sprint for juniorer lørdag 17. februar 2018 i Holmenkollen.

Sammen med Heming Langrenn og LYN SKI gleder vi oss til å arrangere både Norges Cup- og NM-renn for landets juniorer helgen 16.-18. februar.

Mer informasjon om arrangementet kan du se her.Levert av IdrettenOnline