Hjemmesamling lørdag 1. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 13. Aug 2018

Skigruppa inviterer gruppene 7-8 år (f. 2011-201), 9 år (f. 2010), 10 år (f. 2009) til høstens første hjemmesamling lørdag 1. september. De eldre gruppene har samling på Trysil den helgen.

Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret. Det blir to økter; første økt fra 09:30 - 11: 00 og andre økt fra 12:00 – 13:30. Kl. 11:00 er det felles lunsj på BSK kontoret.

Påmelding her

Skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse (dvs. gruppe) barnet tilhører. Har du eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at barnet har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Trenere skal også melde seg på, skriv da "trener" under kommentar.

Vi trenger foreldre som kan hjelpe til med lunsjen. De melder seg på i det samme skjemaet og velger «lunsjhjelpere» under klasse.

Mer informasjon om treningsøktene kommer senere.Invitasjon til barmarksamling på Trysil for gruppene fra 11 år (2008) til senior

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Jun 2018

 

Vi gjentar suksessene fra tidligere år og inviterer til barmakssamling på Trysil for som byr på flotte treningsforhold både for løping, rulleski og andre barmarksøvelser.

Datoer:

Junior og senior: Tirsdag 28. august – Søndag 2. september

Gruppene 11 år, 12 år, 13-14 år, og 15-16 år: Fredag 31. august – Søndag 2. september

Vi bor på Trysil Alpin hyttene rett ovenfor Turistsenteret som er i umiddelbar nærhet til rulleskiløypa på Trysil Knut Arena.Trysil Alpin hyttene har 9-12 senger fordelt på 3-4 rom. Vi vil så langt det er mulig plassere gruppene i samme hytte. Gruppene organiserer seg selv på samlingen og står for innkjøp og laging av mat på hyttene.

Lørdag morgen kjører vi en felles elghufs økt for alle gruppene og lørdag kveld samles vi på Peppes Pizza ved Turistsenteret nedenfor hyttene.

     

Kostnad for samlingen:

 • Mat handles inn av gruppene og kostnaden fordeles på de som bor på den enkelte hytte. Oppmannen for hver gruppe har ansvaret for dette.

 • Pizza på Peppes lørdag kveld betales pr. bord/gruppe og kostnaden fordeles. Oppmannen for hver gruppe har ansvaret for dette.

 • Hyttene bestilles samlet av Skigruppa og det beregnes en døgnpris pr. deltaker som faktureres i etterkant. Hyttekostnaden pr. deltaker i 2017 for fredag – søndag var i underkant av 600 NOK.

 • Trenere som ikke er foreldre får dekket kostnad ved samlingen av skigruppa.

 • Transport kommer i tillegg.

   

Transport

 • Transport ordnes av den enkelte, enten med private biler eller Trysilekspressen (https://www.nor-way.no) til stoppestedet Radisson Blue Resort Trysil som er i nærheten av hyttene.

   

Påmelding

 • Påmeldingsfristen er 5. august. Alle som melder seg på før denne datoen er garantert plass.

 • Det vil i tillegg være mulig å etteranmelde seg frem til 25. august, men da vil man ikke være garantert plass.

 • Frist for kansellering av påmelding er 5. august. Kanselleringer etter denne datoen vil i utgangspunktet medføre at hyttekostnaden må dekkes så fremt ikke plassen blir fylt opp av andre.

 • Utøvere i gruppene 11 og 12 år må ha følge av en forelder som har ansvaret for barnet utenom treningene, eventuelt at man gjør avtale med en annen forelder om å ha ansvaret for sitt barn.

 • Gruppene 13 år og eldre reiser uten foreldre med unntak av oppmenn og hjelpetrenere.

 • Eventuelle spørsmål om påmelding og kansellering av påmelding kan sendes til pkhaug@gmail.com.

Link til påmelding: http://palisoft.no/bsk/?arrid=...

 

 

 

 

 Heder og ære til BSK'ere

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Mai 2018


Det årlige vårmøtet til Oslo Skikrets gikk av stabelen onsdag 23.mai. På programmet stod blant annet hedring av fantastiske resultater levert av Oslo Skikrets' utøvere i sesongen som er ferdig. Gledelig at hele fem BSK'ere ble kalt opp på scenen foran vårmøtet og hedret for sine flotte resultater. 

Bildet, fra venstre: Carl Henning Lippestad (hopp), Gøril Strøm Eriksen (telemark), Marthe Brekke (telemark) og Emil Tobias Langhus Bye (telemark). Trym Nygaard Løken (telemark) vant også som vanlig pris, men var ikke tilstede. 

Vi er stolte av dere - og gratulerer! 
Klubbtilbud på rulleski

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Mai 2018


Barmarkstreningen og rulleskisesongen er godt i gang, og du finner gode klubbtilbud på rulleski hos vår hovedsponsor Oslo Sportslager.

Klikk her for å se hele tilbudet.

Klikk her for å lese mer om et nytt, spennende rulleskimerke Oslo Sportslager har tatt inn i år.Skigruppa trenger flere frivillige til Norway Cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Mai 2018


Kjære skifolk! 

Per 15. mai har vi ca halvparten så mange påmeldte fra skigruppa til Norway Cup jobbing som vi hadde i 2017. Vi trenger nå å mobilisere alle dere som foreløpig ikke har meldt dere på. Husk at hvert eneste skift som jobbes gir inntekter til skigruppa - dette er vår viktigste inntektskilde, og våre budsjetter baserer seg på at vi leverer like mange skift til Norway Cup som tidligere år. 

PS: Husk å oppgi at dere jobber for skigruppa når dere melder dere på! 


Nå nærmer Norway cup seg med stormskritt (starter lørdag 28. juli) og vi må mobilisere for å tjene de viktige pengene til skigruppa i år igjen. Linker er allerede blitt sendt ut til tidligere deltakere, og nå er det førstemann til mølla for de attraktive skiftene.

I fjor jobbet de aktive i skigruppa veldig bra (snitt på over 5 skift per utøver samt en høy andel av utøvere som bidrar). Foreldreinnsatsen må imidlertid opp for å opprettholde inntektene til gruppen vår. Det er forventet at foreldre klarer å jobbe minst 3 skift hver!   

Å jobbe i Norway Cup er veldig hyggelig og ekstremt sosialt, samtidig som man blir kjent med flere i nærmiljøet og i klubben. Ingenting er som å «flippe» 1000 hamburgere med mammaen eller pappaen til…

Husk at du kan delta første helg, tidlig i uken, sent i uken, på formiddagen eller på kvelden – eller kjøre dobbeltvakter for å bli raskere ferdig. Det er til og med behov for rigghjelp i dagene før cupen starter dersom du er opptatt eller bortreist selve Norway Cup uka. Det viktigste er å delta og å bidra til klubbens beste :)

Praktisk informasjon

 • Aktive som ønsker halv pris på snøsamlingen på Beitostølen, må jobbe minimum 5 skift (paraden teller ikke som skift i år). For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.
 • Alle som jobber minst 3 skift får man mannskapsgave (og voksne som jobber 3 skift blir også invitert på mannskapsfest).
 • Aktive tjener 100 kr per skift, hvis man jobber 4 skift eller mer (i tillegg til den viktige betalingen som skigruppa får). For foreldres deltakelse får skigruppa 100 kroner per dugnadstime.  
 • Hvert eneste skift teller! 
 • Den aktive med aller flest skift får en hyggelig overraskelse på klubbkvelden i slutten av 2019-sesongen :)

Påmelding

De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din epost, for da kommer dine personalia opp.

De som ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på nettsidene (NC Frivilighetsportalen) og registrer dere på denne linken:  http://www.bekkelagets.no/p/10...

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa Elin som er vår NorwayCup kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

HUSK at SALGSBOD nr 21 og 28 er skibodene. Jobber du der, treffer du mange kjente! I tillegg er det mange skifolk som jobber i Kulturavdelingen. Det er også store behov i bespisningen. Det er en sosial aktivitet der du også møter mange deltakere fra de mange klubbene og landene som deltar. Nytt av året er at «brettvasken» ikke skal fylles opp med frivillige på samme måte som tidligere. Sørg derfor for å registrere dere på frivillighetsportalen for andre oppgaver.

EKSTREMT VIKTIG at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! Gjør du ikke det går vi glipp av viktige inntekter.

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa