VÅR NYE SPONSOR TILBYR KVALITETSPRODUKTER FRA SAMSONITE

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Aug 2019


RYGGSEKKER OG DUFFELBAGGER FRA SAMSONITE

Klubbspons.no som er formidler av Samsonite produkter, har inngått en samarbeidsavtale med skigruppa som varer over flere år. 

I tillegg til årlige sponsorinntekter fra Klubbspons.no mottar skigruppa payback på 10 % av hvert enkelt salg som formidles. 

Alle i skigruppa kan nå få kjøpt Samsonite bagger og sekker med 30 % rabatt på et SPORTY sortiment som heter Paradriver Light.

I forbindelse med treningen tirsdag 20. august holdes det en stand ved Bækkelagskontorene slik at vi får vist fram de enkelte produktene og kan ta imot bestillinger for alle gruppene, både før og etter trening.

Alle produkter leveres med en eksklusiv BSK «NameTag» i aluminium gravert med BSK stjernen. 

Hva er Klubbspons.no? 

Klubbspons.no ble etablert våren 2019 som følge av et ønske om å dekke et behov for inntjening til klubber og idrettslag ved salg av ulike produkter. Ideen er å tilby kvalitetsprodukter til gode priser samtidig som klubbene får en andel av omsetningen (payback).

Klubbspons har inngått et samarbeid med Samsonite og kan tilby medlemmer av Bækkelagets skigruppe 30% rabatt på veiledende priser. 

Vi har funnet frem 3 produkter som vi ser som aktuelle bager for våre medlemmer til bruk på samlinger, reiser, konkurranser, privat m.m


Et bilde som inneholder gul, tilbehør
Automatisk generert beskrivelse      Produkt variant 1:

      Paradriver Light PC Ryggsekk 15,6"

      Bruk: Samlingssekk for digitalt utstyr. 

      PC sekk til reise eller jobb, samt veldig fin som vanlig skolesekk.

      Volum: 24 liter

      Størrelse: 43x31x24 cm

      Vekt: 0,8 kg

      Farge: Valgfri

 

 •       Veiledende pris:     NOK  1 099,- 
 •       Pris BSK:               NOK     770,-
 •       Payback BSK:       NOK       77,-

      Se fargevalg og detaljer om produktet her

 

 

 

 

Produkt variant 2:

Paradriver Light Duffel bag u/hjul 61 cm   

Bruk: Perfekt som bag for treningssamlinger, helgeturer samt kortere reiser.

Volum: 84 liter

Størrelse: 61 cm Mål: 34x61x35 cm

Vekt: 1 kg

Farge: Valgfri

 • Veiledende pris:    NOK  1 199,- 
 • Pris BSK:               NOK    840,- 
 • Payback BSK:       NOK      84,-

                                                                                                  Se fargevalg og detaljer om produktet her

 

 

 

Produkt variant 3:                                                                

Paradriver Light Duffel bag m/2 hjul - 79 cm                                                         

Bruk: Perfekt bag til lengre treningssamlinger fra langhelg til ukesopphold m.m. Er også svært praktisk til neste familietur!

Volum: 121,5 liter, 

Størrelse: 79 cm - Mål: 31x79x44

Vekt: 2,9 kg

Farge: Valgfri farge

 • Veiledende pris:     NOK  2.399,- 
 • Pris BSK:               NOK  1.680,-
 • Payback BSK:       NOK    168,- 


Se fargevalg og detaljer om produktet her

 

 

Bestilling sendes på mail til;  post@klubbspons.no innen 25. august 2019, Levering i uke 36!

Bestillingsmailen må inneholde følgende opplysninger;

EMNE: «Bestilling BSK Paradriver Light» 

FORNAVN:

ETTERNAVN:

MOBIL:

PRODUKTNAVN:

FARGE:

STØRRELSE:

ANTALL:

VARENUMMER (SKU NUMMER):


Ordrebekreftelse og fakturering:

Etter at vi har mottatt din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på det du har bestilt. Denne bekreftelsen vil inneholde informasjon om fakturabeløp, betalingsbetingelser og leveringstidspunkt. 

Ved bestilling innen 25. august vil vi kunne levere varene i uke 36. Klubbspons tar kontakt for felles utlevering. (Målet er å levere første sending før høstsamlingen for skigruppa i Torsby 6. september)


NB: ØNSKER DU Å SE BAGGENE FØR DU BESTILLER VIL DET VÆRE EN DEMOVISNING AV PRODUKTENE PÅ BSK HUSET FØR OG ETTER TRENINGEN TIRSDAG 20. AUGUST FRA KL. 17:30. MØT OPP Å TA EN TITT PÅ BAGGENE FØR DU BESTILLER :)


Med vennlig hilsen

Sponsoransvarlig Skigruppa v/ Andreas Alvenes

og Klubbspons v/Peter Deinboll

SE HELE PARADRIVER SERIEN PÅ SAMSONITE.NO

Paradiver Light Black and White with distinctive red detailing accents: a perfect fit for our hardside hero Neopulse in matte Black and White. 

 

 

Takk for innsatsen, Eirik!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 10. Aug 2019

Barna stimler sammen rundt ham. De har høye forventninger; ha det moro med venner, få ansvar for en egen bane og kanskje treffe en kjendis på sletta. Eirik Lund Røer er sjefen deres, i Rydde- og sykkeltjenesten under Norway Cup, slik han har vært de siste 12 årene. Han er blid og rolig, uansett hvor mye kaos det er rundt ham, en egenskap som kommer godt med når cirka 6000 kamper skal gjennomføres på en snau uke. Nå har Eirik vært aktiv i skigruppa i BSK i 25 år, og for første gang tenker han på hva vil bruke tiden sin på når han nå trapper ned engasjementet sitt i BSK.   

Eirik og en gjeng barn fra Rydde og sykkel (foto: Elin Myrmel-Johansen/privat) 

Allerede som seksåring meldte Eirik seg inn i skigruppa. Ingen i klassen hans gikk på ski. Siden han var eldst i søskenflokken på fire, hadde han heller ingen storesøsken å henge på. Men pappa Knut Arne motiverte ham til å starte i BSK. Om han hadde noe talent? - Nei, jeg var aldri god på ski, men jeg elsker å konkurrere, sier han, og smiler beskjedent.

Sykdommen som endret alt
Eirik går skirenn i Sørkedalen rundt årtusenskiftet (foto: Knut Arne Røer/privat)Eirik var aktiv i flere idretter. Men da han startet i 10. klasse, bestemte han seg for å satse på ski og legge fotballen på hylla. Men den vinteren gikk alt galt. - Jeg endte nederst på resultatlistene og hadde veldig vondt i magen. Etter en periode med utredninger fikk jeg påvist kronisk leverbetennelse. Det var kroken på døra for skisatsinga. - Jeg fikk beskjed av legene om å ikke drive noen form for trening. I to år trente jeg derfor ikke aktivt på ski, og jeg visste at jeg ikke kunne komme tilbake. Men jeg ville ikke slutte i skigruppa, så jeg meldte meg som ungdomstrener, fortsetter han.


Stort engasjement
Elleveåringene var heldige og fikk Eirik som ungdomstrener, og 1995-kullet har han fulgt hele veien til senior. Først som ungdomstrener, deretter hovedtrener og smører. - Det var en periode vi ikke hadde noen juniorer og seniorer i klubben. Juniortreneren vår flyttet til Geilo og tok med seg den siste utøveren. Det ville jeg gjøre noe med, og foreslo et opplegg for å bygge opp junior- og seniorsatsingen, sier han. Slik gikk det til at Eirik sto i spissen for junior- og seniorsatsingen de senere årene. Den årlige vårsamlingen på Sognefjellet var blant tiltakene utøverne selv trekker frem som spesielt stas. Og det går gjetord om turene i bil hjemover med Eirik ved rattet, hvor han spilte høy rockemusikk og sang av full hals med hodet ut av bilvinduet, i allslags vær, bare for å holde seg våken.

I tillegg engasjerte Eirik seg i Oslo skikrets, som den første ungdomsrepresentanten noensinne og som medlem av langrennskomiteen. I BSK var han også ansvarlig for Rydde- og sykkeltjenesten under Norway Cup og med i styret i skigruppa. – Det er egentlig lagt utenfor komfortsonen min å være med i styre og stell. Men jeg ville jo fortsette, og det går jo. Jeg er bedre på det nå, sier han.

Eirik som heier på og fotograferer Mille Bøhm Syversen under norgescup for juniorer I Granåsen i Trondheim (foto: Martin Thorland Jutkvam/privat) 

Kok i hop
Prøving og feiling er Eiriks metode også på andre felt. Selv med sin egen helse som innsats. - Jeg var så dårlig i den perioden jeg ikke trente skikkelig og gikk skirenn, at jeg bestemte meg for å prøve å gå skirenn igjen selv om legene hadde sagt nei. Jeg gikk mot meg selv, siden jeg alltid ble sist, men det gjorde ingenting. Jeg ble i bedre form av det, så trening og konkurranse ble faktisk redningen min, sier han. Han er skeptisk til leger som foreskriver stillesitting fremfor aktivitet.  

Som smører har Eirik vært med å utvikle Oslo skikrets til å bli Norges mest profesjonelle, etter landslaget. - Vi har ikke kapasitet til å teste så mye som dem. Men vi tester mye vi, og dokumenterer alt. Opplegget til kretsen er veldig bra. Eirik forteller om hvordan langrenn har forandret seg de siste to tiårene, om kravstore foreldre og profesjonalitet over hele linja. Profesjonaliteten innenfor smøring liker han.   - Temperaturene som står på skismøringene er i beste fall veiledende. Det er føreforholdene som er avgjørende, temperaturen i snøen, luftfuktigheten. Og så må man teste og føre logg, fortsetter han ivrig.

Eirik i smørevogna (foto: Knut Arne Røer/privat) Mannen som var litt tilbakelent og beskjeden da vi snakket om hans eget skiliv, har nå fått vann på mølla. Han lener seg fremover på stolen, armene ligger ikke lenger i kors og han snakker kontinuerlig. Om loggbøker, testing tidlig og sent, og om smøremikser utenom det vanlige. Hva om smøringa ikke sitter? - Da blir jeg sint og irritert på meg selv, jobber enda hardere og tester enda mer, sier Eirik.

Juniorene og seniorene har de siste årene fått nyte godt av Eiriks smørekunnskaper. Han har dratt med seg Bækkelagets smørevogn på alle Norgescup- og FIS-renn, og BSK-løperne har jevnt over hatt de beste skia. - Smøreinteressen startet med at jeg ofte hang sammen med Jørgen Jensud, smøreren i klubben. Jeg smurte tidlig både mine egne og skia til brødrene mine. Da Jørgen slutta, overtok jeg, utdyper han.     

Eirik tenker alltid på smøring når han ser snø, uansett hvor han er, og har raskt en hypotese om hva som kan fungere. Det er en yrkesskade han har, som perfeksjonist. Det er lett å få assosiasjoner til Peter Høegs Frøken Smillas fornemmelse for snø. Om glasiologen og eskimodattera som oppklarte et drap blant basert på kunnskapen sin om snø.


Skiplukking
 
Nå, etter 25 år i BSKs tjeneste, er turen kommet for å løfte blikket. - Før var det sånn at jeg syntes det var kjipt når en Norgescup-helg, eller Norway Cup-uka, var over. Jeg ville ha mer. Nå er det litt godt når det er over; jeg er litt forsynt og klar for nye utfordringer, sier han.

Eirik fortsetter som smører for Team OBOS, seniorsatsingen til Oslo skikrets, der BSK nå også er med. I tillegg jobber han for Braasport, der han forteller at han blant annet får muligheten til å lukke et kompetansegap han har innenfor langrennn. - Jeg skal lære meg å plukke ski, rett fra fabrikk. Jeg vet hvor viktig skiparene er, og kjenner jo på skiene om det er et godt par. Men nå skal jeg lære hvorfor, og lære å plukke de beste skiparene selv, til utøverne. Det blir moro, sier langrennsnerden som har viet så mange år til sporten og klubben han er så glad i. Alt tyder på at han blir en god skiplukker også.

Tusen takk for innsatsen for klubben, Eirik! 

Hilsen fra styret i skigruppa 

#VIERBSK   

 Eirik og AK'ene på Rydde og Sykkel under NC2019. Fra venstre: Thea Lund, Maren Østgård, Eirik Lund Røer, Asgeir Kråkenes og Cecilie Andersen. (foto: Elin Myrmel-Johansen/privat) 

5 om Eirik

Gudbrand Bakke, Leder av Oslo Skikrets og Lillomarka skiklubb

- Eirik har betydd mye for kretsstyret og langrennskomiteen i Oslo. Han var den første ungdomsrepresentanten i Oslo skikrets noensinne og bidro aktivt med sin dype kunnskap om det meste innen langrennssporten.

- Eirik er en rolig og balansert kar som er flink til å samarbeide. Engasjementet hans er helt strålende og jeg opplevde Eirik som svært dedikert. Han har mange relasjoner og har vært en viktig og god ressurs både administrativt og som tillitsvalgt.  

Andrew Young, senior eliteløper:

- Eirik er en viktig grunn til at jeg ble medlem i BSK. Han ønsket meg velkommen i klubben slik at jeg virkelig følte meg som en del av BSK fra dag én. Han har hjulpet meg i skisporet og har blitt en stor del av utvikling min som skiløper. 

- Eirik er også en meget dyktig skismører. Jeg kan faktisk ikke huske at han har smurt dårlige ski til meg! Det er alltid en glede å stille for BSK i NM med raske ski på beina! Eirik er ydmyk og har masse kompetanse, og han skryter aldri av seg selv.

Kai Frydenlund, Mannskapssjef på Norway Cup

- Eirik er en dønn ærlig fyr, alltid til å stole på. Det har vært fantastisk å ha Eirik på laget, først som mannskap i Rydde- og sykkel-tjenesten da han var en ung langrennsløper, deretter som AK (aktivitetsleder) og de siste årene som hovedansvarlig og min NK. Han er så nøye med alt han gjør og finner alltid løsninger. I tillegg er han alltid blid og positiv. Jeg har aldri fått en eneste klage på Eirik.

- Eirik utpekte seg tidlig som en lederperson, ryddig og interessert. Han er behagelig å jobbe med og sier fra kun når han må.

Håkon Stuge Bånerud, trener på NTG på Lillehammer 

- Eirik og jeg er samme årgang, og konkurrerte sammen frem til Eirik la opp. Deretter har vi jobbet sammen i seks år i Team Kollen. Vi utfyller hverandre på en god måte. Der Eirik er beskjeden, pedagogisk og svært kunnskapsrik, skyter jeg litt mer fra hofta og roper litt høyere. Det siste året var vi et bra tospann som hovedtrenere for Team Kollen

- Eirik er et ja-menneske som tar tak i alle ting som skal gjøres. Han er et skikkelig arbeidsjern - tidlig oppe om morgenen, jobber hele dagen, klager aldri. Han blir til og med ekstra motivert hvis ting går skeis. Han har imponert meg veldig og betydd mye for junior- og senior skisatsingen til Oslo. Hans dedikasjon og interesse for skismøring er uten sidestykke.

- Det er både fascinerende og inspirerende å jobbe med Eirik på rennhelger. Han jobber målrettet for å hente ut det lille ekstra for å skaffe utøverne fra oslo et konkurransefortrinn. Som kamerat er han omtenksom, et medmenneske jeg alltid kan stole på.

Nina Jutkvam – Rektor på Ekeberg skole og treneransvarlig i styret i skigruppa i den perioden Eirik var sportslig ansvarlig. 

- Eirik har imponert meg som trener, styremedlem og foresatt med sitt enorme engasjement for skigruppa og den enkelte utøver. Han har fra han var ung trener systematisk og strategisk bygget opp en ungdomssatsing med plass til alle. Han er kunnskapsrik og deler sin kompetanse med foreldre og utøvere.

- I tillegg til å være trener, har Eirik bistått yngre grupper med smøring, reportasjer fra skirenn og sekundering i løypa. Det er få som har lagt ned så mye jobb for en klubb og en gruppe som hanPåmelding til høstsamling i Torsby 6 - 8 september for utøvere født 2007 og eldre

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Jul 2019


Skigruppa inviterer denne gangen til høstsamling i Torsby fra 13 år og eldre.  De yngre årsklassene vil få invitasjon til hjemmesamling samme helgen. Avreise blir ettermiddagen fredag 6. september. Overnatting på Valbergsangen sportshotell - to døgn. To dager i skitunnelen. Hjemreise søndag ettermiddag 8. september.  Ca pris kr 1 800,- pr pers inkl mat, hotell og skikort. Frist for bindende påmelding er 5. august.

Det er behov for foreldre som sjåfører, så meld dere på og merk påmeldingen "Sjåfør"

TIL PÅMELDINGEN

Mer detaljert program vil etter publiseres når det nærmer seg.


Med vennlig hilsen

Sporslig Komite i SkigruppaBSK tildelt Hovedlandsrennet 2021

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 24. Jun 2019

Bækkelagets Sportsklub er sammen med Heming, Lyn og Kollenhopp tildelt æren av å arrangere Hovedlandsrennet i 2021. Dette basert på det gode samarbeidet vi hadde rundt Norges Cup junior og NM sprint for junior i 2018. 

Arrangementet vil gå av stabelen i Holmenkollen og Midstuen (hopp/kombinert) helgen 25-28. februar 2021. Vi har inngått avtale med Scandic Holmenkollen Park hotell som blir utøverhotell for arrangementet. Viktig at de som bestiller rom refererer til Hovedlandsrennet for å få de gode fremforhandlede prisene.

https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-holmenkollen-park

Det er underskrevet intensjonsavtale mellom arrangørklubbene og etablert en hovedkomite for arbeidet. I denne komiteen sitter foreløpig fra BSK Pål Christian (skigruppas leder) og Andreas (skigruppas sponsoransvarlig). 

Hovedlandsrennet samler "alle" landets skiinteresserte 15-16 åringer til skifest, og vi kommer til å ha over 1000 utøvere til start hver dag. 

Kommende sesong (2020) arrangerer vi nok en gang KM for Oslo Skikrets. Det blir en generalprøve på våre arrangørferdigheter inn mot Hovedlandsrennet. 

Dette blir kanonbra! 

https://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/?npid=92557&page=Arrangementstildelinger 
Skigruppa trenger deg under Norway Cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Mai 2019

Nå er det innspurt i rekrutteringen til Norway Cup, og skigruppa trenger flere foreldre og utøvere som kan bidra. Meld deg på i dag!

Å jobbe som frivillig under Norway Cup er veldig hyggelig og sosialt. Her blir vi bedre kjent med hverandre, med andre i nærmiljøet og i klubben. Les mer om verdens største dugnad og hva vi i skigruppa forventer av foreldre og barn her.

Hvor kan jeg bidra?
Utøvere til og med 13 år ønskes til Rydde og sykkeltjenesten. Dette er en flott aktivitet der alle får oppdrag sammen med andre. Barna får mat og drikke og også en del tid til lek og moro sammen med nye og gamle venner. Eldre utøvere og foreldre kan velge mellom ulike aktiviteter, men ifølge mannskapsansvarlig trenger vi flere frivillige til følgende aktiviteter:

 • Rigging av scenen fredag 26. juli
 • Åpningsshowet lørdag 27. juli
 • Parkeringsvakter, mannskap i bespisning og oppvarming av mat hele uka
 • Nattevakter på Brannfjell skole (kl. 24-06) hele uka.

Hvordan melder jeg meg på?
Dersom du var med i fjor: Benytt lenka som du fikk på e-post, for da kommer dine personalia opp.

Dersom du ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden fra menypunkt NorwayCup på www.bekkelagets.no/ og registrer deg via denne lenka: 

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pamelding

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa, Elin Myrmel-Johansen, som er vår Norway Cup-kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

HUSK å registrere SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! 

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppaLevert av IdrettenOnline