Tony Isaksen slutter i Norway Cup/BSK

Postet av Bækkelagets SK den 28. Aug 2018

Pressemelding 

28.08.18 

Norway Cup/Bækkelagets Sportsklu

Tony Isaksen slutter i Norway Cup/BSK 

Tony Isaksen velger å slutte som Generalsekretær i Norway Cup (NC) og Bækkelagets Sportsklub (BSK) etter tre år i stillingen. 

- Tony Isaksen har ledet BSK og Norway Cup gjennom store og krevende endringer siden han ble ansatt i 2015. Isaksen ble rekruttert for å gjøre nødvendige omstruktureringer, reformer og moderniseringer for å sikre en sunn økonomisk utvikling samt gjøre Norway Cup mer attraktivt for lag, deltakere, frivillige og samarbeidspartnere, sier styreleder Øystein Rikheim Sundelin i Norway Cup og Bækkelagets Sportsklub. 

- Tre år med jobbing døgnet rundt i perioder holder. Det har vært en herlig tid med masse flotte, engasjerte og dyktige personer. Nå er det riktig for Norway Cup med en ny person til å lede verdens største fotballturnering, sier Tony Isaksen.  

Resultatet av dette arbeidet har vært at Isaksen har ledet de tre største Norway Cup-turneringene gjennom tidene og BSK har hatt medlemsvekst hvert år under Tony Isaksens ledelse. 

- BSK og NC er langt bedre rustet for å utvikle seg videre etter at Isaksen har fullført de største grepene for modernisering og fornying vi har vært i gjennom på årtier. Samtidig har han tatt klubben gjennom de første fasene for utvikling av et større nytt idrettsanlegg ved siden av Ekeberghallen som vil være til glede for klubben og Oslo i mange tiår fremover, sier styreleder Sundelin. 

- De viktigste grepene er nå fullført, og hovedmålene for Isaksens arbeid er han og vi nå i mål med. Derfor søker Isaksen seg videre og BSK/NC vil takke han for innsatsen han har lagt ned for oss disse årene og kan bare ønske han lykke til med nye oppgaver, sier Sundelin. 

Tony Isaksen mener at Norway Cup står godt rustet for de kommende år. 

- For meg er det riktig å slutte nå etter at årets arrangement er vel i havn. Bækkelaget Sportsklub gjennomførte et fantastisk Norway Cup med rundt 60 000 dugnadstimer, nesten 1700 frivillige – som er ny rekord - og et herlig engasjement. For meg er det nå naturlig å gå videre. Jeg mener at jeg forlater et Norway Cup som er godt rustet for fremtiden, sier Tony Isaksen. 

Isaksen har fått gjort svært mye på sine tre år i førersetet 

- Verdens største fotballturnering har utviklet seg til å bli stadig bedre og mer tidsriktig. Vi har fått på plass mye, blant annet en godt fungerende organisasjon, mange store og viktige satsinger innen bærekraft og miljø, bærekraftsballen som har satt internasjonal dagsorden, et godt og viktig samarbeid med FN, medieavtaler med strømme-TV og nye satsinger innen medier og kommunikasjon, nye produkter med og uten fotball på Ekebergsletta, med mer. Mye har skjedd de siste par årene for å beholde og styrke attraktiviteten for verdens største fotballturnering. Og ikke minst for å gjøre Norway Cup enda viktigere utenfor selve fotballen, sier Isaksen. 

Tony Isaksen følte at tiden var inne for å ta nye utfordringer 

-Det er klart at det er vemodig å forlate et så flott arrangement og en så fin klubb – samt masse strålende personer som virkelig står på for Norway Cup og Bækkelaget Sportsklub. Men jeg følte at tiden var inne til å jobbe med noe annet nå. Alt har sin tid. Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Da er det også riktig å gå fra Norway Cup, sier Isaksen avslutningsvis. 

Kontaktinformasjon: 

Øystein Rikheim Sundelin 

Styreleder, Bækkelagets Sportsklub / Norway Cup 

971 87 062 

 

Tony Isaksen 

Avtroppende Generalsekretær, Bækkelagets Sportsklub / Norway Cup 

928 48 598Åpen dag for 1. trinn på BAKS

Postet av Bækkelagets SK den 27. Aug 2018Nok en gang åpner BAKS (Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole) opp dørene for en gratis prøvedag.

Mandag 17.september inviterer vi 1.klasse på en åpen dag, for å teste ut vårt tilbud.

Se vedlegg for mer informasjon og reservasjon av plass. Vi har 30 plasser denne dagen, så her er det første mann til mølla! 😊


Åpendag 1.trinn 2018.pdfNy medalje til Kristina, og flere gode resultater fra NM

Postet av Bækkelagets SK den 21. Aug 2018

Årets NM var preget av mye vær og vind, så det var ikke lett å sette nye rekorder, men våre utøvere viste god form, og ble belønnet med gode plasseringer. Kristina Kristianslund var igjen vår beste utøver. Hun satte årsbeste med 50.93, og fikk med det bronsen. 


Våre tre sprintere gjorde det også bra. Pernille Lund var bare en plassering unna finalen både  på 100m og 200m, men fikk to fine 9. plasser.  Khoa Henrik Luong og Isak Aaby løp 100m og 200m. Khoa løp en veldig bra 100m, og Isak en veldig bra 200m og var kun en plassering unna semifinale her. Dessverre var alle løpene preget av motvinden.


Link til resultatliste her: http://byrkjelo2018.no/resultat/
Ny sesong for aktivitetstilbudet GYMLEK hos Bækkelaget Sportsklub.

Postet av Bækkelagets SK den 15. Aug 2018


Da åpner vi opp for påmelding til vårt populære tilbud gymlek for barn i alderen 4 til 5 år.

Gymlek er et turninspirert tilbud som ønsker å stimulere motorisk og fysisk utvikling gjennom bevegelsesglede. Barnet får allsidig påvirkning gjennom morsomme treninger. I fokus vil det være trening av kropp- og romorientering, styrke, koordinasjon, balanse- og bevegelighetstrening.

Vi tilbyr gymlek to dager i uken. Mandager og onsdager fra 17.00-18.00 i Ekeberghallen. (Bane D)

For påmelding, trykk på linken nedenfor

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc68CGV5_gexm8GftGabPNSgUTskvk-TxLSpBlQbdm7mbmTZQ/viewform 

 Henting av mannskapsgave

Postet av Bækkelagets SK den 14. Aug 2018

Fikk du ikke hentet årets mannskapsgave? Ikke fortvil - du har fortsatt mulighet til å hente den. 

Mannskapsavdelinge gir ut mannskapsgave i BSK-hallen:

Tirsdag 21. aug 17-19 og Torsdag 23. aug 17-18.30!
Storbesøk fra Tottenham neste uke på idrettskolen

Postet av Bækkelagets SK den 10. Aug 2018


Da er det på sin plass å informere om at BSK sin fotballskole får besøk av Tottenham Hotspur i uke 33. Fire kompetente trenere fra det globale offisielle utviklingslaget fra Spurs kommer til Ekeberg kunstgress mandag, tirsdag og onsdag for å gjennomføre kvalitetsrike treninger for våre utviklingsgrupper.

Gruppene har begynt å fylle seg opp, med det er fortsatt noen ledige plasser igjen på 07, 06 og 05 årgangene.

 

Vi gleder oss til en ekstremt lærerik uke fylt av fotball, glede og utvikling.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Linnea@bsknc.no

TRYKK HER FOR PÅMELDINGMinneord til Fred Johnny Osther

Postet av Bækkelagets SK den 9. Aug 2018

Fred Johnny Osther døde 2.august. Han ble 77 år.

Norway Cup 2018 ble første turneringen på Ekebergsletta uten Fred Johnny. I alle år har han vært med på turneringen han selv grunnla. Idrettspioneren Fred Johnny har blåst av siste kamp, men vi vet at idrettsglede skapes hver eneste dag som resultat av hans virke.

I 1957 meldte Fred Johnny seg inn i Bækkelagets Sportsklub, en klubb han selvfølgelig er æresmedlem av. De første årene brukte han til å etablere guttehåndball i klubben. Idag er BSK fremdeles en ledende håndballklubb på herresiden, med medaljer i landets øverste divisjon. Engasjementet for håndball resulterte i at Fred Johnny tok initiativ til Oslo Cup, som senere utviklet seg til å bli fotballturneringen Norway Cup.

Da BSK måtte runde av den det tradisjonsrike Guttenes Holmenkollrenn lanserte Fred Johnny Oslo Cup. De frivillige som den gang ble med Fred Johnny på denne reisen ante neppe hva resultatet skulle bli. Fred Johnny så nemlig at Ekebergsletta var perfekt for å skape verdens største fotballturnering. Etter å ha banket på mange dører og overtalt styret i BSK, fikk han i 1972 sendt ut de første invitasjonene til Norway Cup. Eventyret startet med innovasjonskraften til Fred Johnny.

De siste årene hadde han fremdeles nye ideer til banebrytende arrangementer. Engasjementet og kreativiteten hans var imponerende til det siste. Da jeg ble leder i BSK tok han initiativ til flere samtaler for å lansere nye ideer. Slik ble han en mentor få kan skryte av å ha hatt.

Smilet i skjegget har stilnet. Ikke fordi en kamp endte med tap eller noen ikke trodde på hans ideer, men fordi reisen er over for «de ville ideers far»

Øystein R. Sundelin,

StyrelederLevert av IdrettenOnline