BSK Håndball G2006 helt til topps i Fjordcup 2018!

Postet av Bækkelagets SK den 22. Jun 2018

G2006 stilte med to lag i årets Fjordcup. Begge lag gikk på tap i første innledende kamp, men så fort guttene hadde fått ristet av seg spenningen viste de frem flott og lekent angrepsspill, trygt og godt forsvarsspill, og dro i land seiere i de neste kampene. Det ene laget klarte seg til A-sluttspill og det andre laget klarte det akkurat ikke.

Søndagen var det duket for sluttspill og begge lagene fortsatte med flott spill, ro og trygghet, og skikkelig innsats. De kjempet, holdt humøret og troen på egne ferdigheter, og begge lag kom seg seirende igjennom både kvartfinale, semifinale og finale. Dermed reiste G2006 hjem som vinnere av både A- og B-sluttspillet i Fjordcup 2018.

Det er vel muligens litt tidlig å snakke om en gylden årgang, men at 2006 ser ut til å være en "fin årgang" er det mye som tyder på.
Mange gode resultater for BSK i Tyrvinglekene

Postet av Bækkelagets SK den 18. Jun 2018

Våre utøvere gjorde det veldig bra i årets Tyrvingleker. På fredagen vant Mats William Marrot spyd i G15 med 50,83m, mens hans lillesøster Camilla ble nr 4 på 200m i J11 med 31,01 (+1,9) og nr 5 i lengde med 3,94. I kule gjorde både Camilla og hennes tvillingsøster Henriette det veldig bra, og kom på 2. og 5. plass med 7,81 og 7,67. På 200m var det flere enn Camilla som løp under pers. Iben Carnhed i j17 løp på 26,45, og Caroline Haugan i J18/19 fikk 26,75. Dessverre blåste det for mye til at tidene kunne godkjennes. I kule hadde ikke vinden noe å si. Iben ble nummer 2 der med ny klubbrekord på 11,46m. Diskos var det ikke i j12, så Camilla Hellum stilte opp i J13 og satte ny klubbrekord der med 22,72m.

På lørdagen var det også fint vær og gode resultater. Abdi Dahir Rabi ble nr 3 i G15 på 800m med 2,03,97, mens Gustav Moe ble nr 6 på ny pers, 2,06,51. På 100m hekk i G15 ble Mats William Marrot nr 3 med 14,13, mens Petter Berg ble nr 5 i slegge på ny klubbrekord 27,11m. I høyde j11 hoppet både Camilla og Henriette Marrot 1,20. Her var det fryktelig jevnt. Camilla ble nr 4, mens Henriette ble nr 11 pga flere riv. I 60m J12 ble det seier til Camilla Hellum med ny klubbrekord på 8,47. Camilla Hellum ble også nr 4 i lengde med 4,33m. I lengde J13 blåste det mye motvind men Camilla Haugan hoppet likevel langt, og ble nr 8 på ny pers, 4,51m. i 4x60m J13/14 stilte vi med et rent 13 årslag. Det var hard motstand mot et år eldre jenter, men Linn Borander, Elise Halvorsen, Amanda Sørland og Camilla Haugan løp veldig bra og bl nr 8 på ny klubbrekord i j13 med 34,04.

På søndagen var det mere regn og vanskeligere forhold, men det ble likevel flere gode resultater. I høyde G15 ble Sondre Røkenes nr 5 med 1.55. Litt lavere enn tidligere i år, men det var mange som fikk problemer i høyde på grunn av regnet. I hekk j11 gjorde Camilla Marrot det igjen veldig bra, og ble nr 3 med 11,01. I liten ball ble hun nr 4 med 34,09. På 200m i J12 løp Camilla Hellum veldig bra og vant med 28,02. Her var det nok bare regn og motvind som gjorde at det ikke ble enda en ny klubbrekord på Camilla. Lengde J17 var søndagens siste øvelse. Solen stakk endelig frem igjen, og dette utnyttet Iben Carnhed. Med 5.74 satte hun ny pers med 20cm, vant med over en halv meter, og satte også ny klubbrekord i kvinner senior, 5.74 er bare 6 cm bak U18EM kravet, hun har nå en uke på seg til å klare dette kravet. Iben har virkelig kommet tilbake, etter at fjorårets sesong ble ødelagt av skader. Mor-O-kveld - gratis for alle som ønsker å teste orientering

Postet av Bækkelagets SK den 14. Jun 2018

Mor-O-kveld 

Tid: Tirsdag 19.juni kl 18.00 

Sted: Skullerudstua (på toppen av akebakken)

Målgruppe: Alle som vil lære litt om kart og kompass, men mest fokus på barn og ungdom

Kom og prøv hvor morsomt orientering er! 

Helt uforpliktende og gratis. 

 

Opplegg:

- Det vil bli gitt opplæring i kart og kompass av Bækkelagets SKs meritterte eliteløpere. 

- Mulighet for å prøve seg på en orienteringsløype tilpasset ditt nivå (med følge for de som ønsker det)

- Stemplingsrunde - merket løype med elektronisk tidtakning 

- Røyskattløypa - naturlig hinderløype for de små og smidige


Gratis pølser til alle som deltar.

Har du spørsmål ta kontakt med Maria Torgersen, ma-torge@hotmail.com

5 grunner til å være frivillig på Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 11. Jun 2018

Verdens største og viktigste arena for idrettsglede og vennskap er ikke bare til for deltakerne som kommer til Ekebergsletta for å spille fotball. Turneringen er i like stor grad en sosial og vennskapelig møteplass for alle frivillige, som står på og bidrar til å gjøre denne fotballfestivalen mulig. Og dersom du er i tvil om effekten av din innsats? Du er med å bygge et unikt miljø og verdens beste idrettslag. 

Hvert år rydder 1600 frivillige tid i sin allerede fulle timeplan og møter opp til innsats på Ekebergsletta. Hva er det som trigger denne fantastiske innsatsen? Hvordan klarer vi i Bækkelagets Sportsklub hvert år å mobilisere en så utrolig stor arbeidsstyrke. Vi tror den unike følelsen av å tilhøre verdens kuleste dugnad er avgjørende. Er du fortsatt i tvil om du skal delta – les våre 5 grunner til å være frivillig under Norway Cup.

 

Norway Cup er mangfold og alle hører til:

En av de viktigste verdiene til Bækkelagets Sportsklub er at vi skal være inkluderende, og Norway Cup er vår synligste levendegjøring av dette. Som frivillig får du gleden av å jobbe side om side med dine klubbkamerater. Selv om du kanskje ikke kjenner alle fra før er dugnaden en unik mulighet til å bli venner med nye, engasjerte og positive mennesker som har hjerte i den samme klubben som deg. Og vi har plass til alle. Uavhengig av hva dine styrker er, har Norway Cup en jobb hvor du kan få utnyttet disse til det beste for turneringen. Og vi tilrettelegger for at det skal være sosialt – enten det er «bli-kjent» samtalen rundt bordet når de frivillige samles til lunsj, eller den uformelle samtalen over pølsekokeren hvor arrangementskompetanse overføres fra gammel til ny generasjon. 

 

Ditt bidrag gir idrettsglede til tusenvis av barn og ungdom:

Mens Norway Cup pågår er det kanskje ikke så lett å innse hvor stor betydning din innsats har, men turneringen får utallige tilbakemeldinger om hvor mye vårt arbeid betyr. Sammen gir vi en unik idrettsglede til tusenvis av barn fra hele verden. Din innsats er med å gi håp og glede til barn og ungdom som lever i en hverdag så fjern fra hva vi er kjent med i trygge Norge. Og som verdens viktigste arena for idrettsglede og vennskap er også Norway Cup en brobygger mellom kulturer, og for mange er nettopp du og din innsats manges første møte med den norske idretts- og dugnadskulturen. 

Å være frivillig er med å bygge klubben vår:

Ikke bare gir det masse glede og positive møter, men når du jobber i Norway Cup bidrar du til å opprettholde klubbens viktigste inntektskilde. Faktisk sørger den frivillige innsatsen for en direkte overføring på 4 millioner kroner til idrettslagets grupper. I tillegg bidrar overskuddet til drift og vedlikehold av anlegg, en sterk administrasjon klubbens øvrige prosjekter. Og jo mer du jobber, jo mer vil idretten få å rutte med. Disse midlene omsettes til det høykvalitets aktivitetstilbud vi har i klubben. Med andre ord, får våre barn og ungdom kvalifiserte og kompetente trenere, moderne utstyr og spennende turneringer og cuper på grunn av den frivillige innsatsen som du legger ned. 

 

Turneringens ledelse tar den frivillige innsatsen på alvor:

Hvert år ber turneringens ledelse om tilbakemeldinger fra deg som frivillig. Og hvert år får vi massevis av gode forslag til forbedringer. For Norway Cup er det spesielt viktig å lese, analysere og ta tilbakemeldingene med i arbeidet medutvikling og forbedring. For å synliggjøre dette vil vi trekke frem noen viktige forbedringer vi gjør for, og takket være deres innspill. Vi forbedrer i år opplæringsprogrammet for de frivillige. Du vil i frivillighetsportalen møte noen viktige læresetninger og spørsmål som skal sikre at du som frivillig er godt kjent med turneringens verdier, sikkerhet, hvem du kan kontakte og forholde deg til, og hvordan du kan sende deltakerne for raskest mulig kollektiv transport. Det samme vil du få av turneringslederen som er ansvarlig i den avdelingen du har meldt din frivillige innsats, og fordi du mottar Norway Cup håndboka på mail når du melder deg som frivillig. Vi håper dette bidrar til at du føler deg enda tryggere i rollen. 

Tilbakemeldingene i fjorårets spørreundersøkelse er mange, og vi ønsker å understreke at det letes etter løsninger for å ivareta disse både i administrasjonen og turneringsledelsen. Vi kommer til å sørge for at det blir en enda bedre turnering å være frivillig i 2018. Så meld deg gjerne på. 

Og trenger du en god grunn til? Har du jobbet 3 skift eller mer, og er over 18 år avholder vi en velfortjent mannskapsfest etter nedrigg av turneringen, på søndag i Bækkelagshallen.
Første kamper for BSK G2012

Postet av Bækkelagets SK den 11. Jun 2018

BSK-JUBEL: Glade BSK 2012-gutter etter sine aller første fotballkamper lørdag 9. juni. Gutta spilte 3v3-turneringen i OBOS Miniligaen hos Vålerenga. Fra venstre: Jakob Bakke-Rippis, Filip Wahlstrøm, Ferdinand Tveite Gamst, Carl Henrik Sørensen Aagaard og Ferdinand Axelsen.


Etter mange måneder med trening, så skulle friske, ivrige fotballbein endelig få prøve seg i kamp for aller, aller første gang.


Fem sprekinger fra BSK G2012 deltok på OBOS Miniligaen hos Vålerenga lørdag 9. juni, og spilte fem kamper á 9 minutter i 3v3-turneringen.

Gutta hadde gledet seg lenge, og flere sto klare i bækkelagsdrakta allerede timer før turneringen starta. Og da dommeren blåste i fløyta for første gang, så var det blide, spente og oppspilte tøffinger som løp utpå der og ga alt for drakta og lagkameratene.

 

Resultat var ikke det viktigste, det var samhold, fellesskap og felles opplevelser, men dagen ga uansett mange (BSK)scoringer, sugende taklinger, harde skudd, jublende gutter - og trøtte bein. Akkurat slik det skal være når man er på sin aller første fotballturnering og tar ut absolutt alt av krefter.

 

Lagene våre gutter spilte mot var Manglerud Star, Hasle-Løren, Vålerenga, Nordstrand og Ski. Ja, motstanderne fikk også nettsus mot Bækkelaget. Det er andre lag som også trener. De fleste kampene ble ganske målrike, og alle motstanderne fikk merke at BSK er et lag som står på til siste slutt.

 

Etterpå var det opp på scenen for å få premier og fotballgutta fikk kjapt øvd inn et lite heiarop som de framførte foran stolte foreldre. De fleste fikk seg også en fortjent is før alle ruslet glade og fornøyde hjem – nå som ekte fotballspillere.


Skrevet av 

Roy Wahlstrøm 

Trener G2012BAKS arrangerer mini-VM

Postet av Bækkelagets SK den 8. Jun 2018

FREDAG 22.juni arrangerer BAKS (Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole) MINI-VM. Fra 11.00-15.00. Hva er vel bedre enn å starte sommerferien med en heidundrende fotball turnering FOR ALLE mellom 2012-2005 i nærområdet. Uansett klubb og andre tilhørigheter kan dere melde på lag. 

Dette er en 3V3 turnering og det bør derfor ikke være flere enn fem på hvert lag. Vi har 4 forskjellige alder baserte turneringer.

MINI-VM (2012-2011)
MINI-VM (2010-2009)
MINI-VM (2008-2007)
MINI-VM (2006-2005)

Dere melder på lag i de forskjellige klassene, lagene kan være blandet så lenge de er i alderen som tilhører turneringen. Vi gir ut land/navn på lagene, slik at vi ikke får flere av de samme. Turneringen er kostnadsfri. Vi stiller med kiosk med salg av pølser, saft, toast og frukt beger. 

Dette er en dag dere ikke vil gå glipp av. Vi lover god stemning og et herlig opplegg. Meld på deres lag NÅ. 

PÅMELDING
Flere nye klubbrekorder under Tjalvelekene

Postet av Bækkelagets SK den 6. Jun 2018

Mens de fleste av våre utøvere fra 11 til 14 år var på treningsleir i Modum i helgen deltok de over 15 i Tjalvelekene. Der ble det satt flere nye klubbrekorder. Iben Carnhed viste at hun for alvor er tilbake etter fjorårets skade, med nye klubbrekorder på 100mhk (15,03), Lengde (5,54) og Tresteg (11,52) I tillegg satte hun ny pers på 100m med 12.75. 11,52 i tresteg er også klubbrekord i Senior klassen, og alle resultatene er bedre enn NM kravene. Finalen på 100mhk går som første øvelse på Bislett games til torsdag. Vi ønsker Iben lykke til der, og håper alle møter opp tidlig og heier på henne!


I tillegg til Iben sine klubbrekorder forbedre Mats William Marrot sin egen klubbrekord på 100mhk i G15 til 13,92. Dette holdt til seier, og han vant også spyd og 300mhk. 


Pernille Lund løp også bra i helgen, og satte ny personlig rekord på 100m, med 12,35 (+1.4)

Levert av IdrettenOnline