Er du født i mellom 2000 og 2005, og ønsker å være en del av satsingen på ungdomsfotball i BSK?

Postet av Bækkelagets SK den 30. Okt 2018

Det satses i ungdomsfotballen i Bækkelaget nå. Anders Grohs er hentet inn som ny sportslig ansvarlig, og tilbudet spisses slik at vi nå skal kunne tilby ett topp opplegg for flere årganger. Vi koordinerer det sportslige opplegget med skolegang, og treninger der for de det gjelder, slik at det sportslige tilbudet fremmer best mulig sportslig utvikling.

Er du født i mellom 2000 og 2005, og ønsker å være en del av satsingen på ungdomsfotball i BSK? Ønsker du å bære logoen som assosieres med verdens største fotballturnering på brystet? Trenger du nye utfordringer i fotballhverdagen din?

Vi holder åpent for prøvespill i november og desember. Ta kontakt på anders@bsknc.no, fotball@bsknc.no eller mobil 40548616, så skreddersyr vi ett opplegg for deg.Er du lege og kunne tenkt deg å jobbe frivillig på Norway Cup?

Postet av Bækkelagets SK den 30. Okt 2018

Under Norway Cup er det alltid noen som har behov for å få undersøkt og behandlet skader av ulik karakter.

Med 30 000 deltagere som spiller 5000 kamper trenger vi en medisinsk ansvarlig som er på vakt hele uken, og som jobber tett sammen med Norsk Folkehjelp.

Er du lege og interessert i å jobbe på verdens største fotballturnering? Da er kanskje dette noe for deg! Vi ser etter en, eller flere, leger som kan jobbe fra 27. juli til 03. august – enten hele uken eller på skiftordning sammen med flere leger.

Er dette interessant for deg? Ta kontakt med oss på nc@bsknc.no i dag.G2006 med sterk prestasjon i Hamar Talentcup

Postet av Bækkelagets SK den 23. Okt 2018


I helgen deltok G2006 i Hamar Talent Cup med 23 spillere fordelt på 2 lag. Et 7er lag og et 9er lag. Hamar Talentcup er en av de jeveste fotball turneringene i Norge (såklart etter Norway Cup), og man møter mye god motstand. 


Begge lagene spilte mye god fotball over helgen, og fikk ros fra både tilskuere og motstandere for sin måte å spille fotball på. 9er laget endte på en fin 4 plass i B-sluttspillet som tilsvarer en 12 plass av alle lag som deltok. 7er laget gjorde det enda bedre i sin turnering, og ender tilslutt på en bronse plass. 7er laget vant 5 av 6 kamper over helgen. Både gutta, trenere og foreldre er strålende fornøyd med helgens turnering. 


Men det er lite hvile for G2006 på cup fronten. Nå til helgen allerede skal de være med på VIF elite cup. Her er det heller ikke hvem som helst som skal delta da du må være invitert for å kunne spille. 


Stor takk til hovedtrener Thomas Flaten, alle foreldretrenere, tidliger hovedtrener Trond Prestegård og alle foreldre som jobber hardt med denne årgangen. Klubbkveld torsdag 1.11

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2018

Vi inviterer vi til KLUBBKVELD torsdag 1.11 kl. 18.00-20.00 i Bekkelagshuset. Her blir det tilbakeblikk på sesongen, informasjon om strategien for friidrettsgruppen, BSK Arena, premieutdelinger, informasjon om innendørs trening, servering og loddsalg

Det er koselig om alle som kommer tar med NOE; Vi trenger kaker, fruktfat, kaffe og te - håper noen kan bidra med dette. Vi trenger også enkle gaver/premier til loddsalg som kan passe store og små, verdi ca. 50 kr. Fint om dere kan si fra til deres oppmann så snart som mulig hva man kan bidra med.

Alle foreldre og utøvere er hjertelig velkommenKlubbavtale med Power Bootcamp!

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2018

Sammen med Bækkelagets raskeste mann, Khoa Henrik Luong har vi inngått en samarbeidsavtale med Power Bootcamp, hvor fokuset er å skape et sterkt samhold i friidrettsgruppen gjennom et positivt -og mestringsorientert treningsmiljø for våre unge utøvere.
Her får våre utøvere morsom og variert trening med eksklusivt utstyr som boksesekker, battleropes og slammer balls!

Første trening var igår. Det var knallhard og effektiv trening. Det blir treninger her hver mandag fremover!


Gå inn her for mer informasjon om Power Bootcamp: https://www.powerbootcamposlo.com/


Puls Apotek gir 25% rabatt til alle BSKs medlemmer

Postet av Bækkelagets SK den 12. Okt 2018


BSK Håndball Elite har for denne sesongen inngått sponsoravtale med Puls Apotek. En avtale hele klubben kan nyte godt av..

"Puls Apotek" blir en viktig samarbeidspartner for elitelaget vårt, men også en avtale som gir alle klubbens øvrige medlemmer 25% rabatt ved kjøp i butikk og på nett.

"Puls Apotek er og vil være en viktig samarbeidspartner for elitelaget vårt" Sier sportslig administrativ leder Nina Kristiansen.

Bruk rabattkode BSK ved kjøp på nett og i butikk i din nærmeste Puls Apotek butikk. 

Nettside: https://www.pulsapotek.no/

Puls Apotek finner du på Skøyen: Sjølyst plass 1, 0278 Oslo Vi søker ny turnerningsleder for Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en erfaren leder til en operativ administrativ stilling i Bækkelagets Sportsklub som ansvarlig for Norway Cup. Om du brenner for å skape fotballglede for barn og unge er dette stillingen for deg!

Bækkelagets Sportsklub arrangerer i uke 31 hvert år en av verdens største fotballturneringer i samarbeid med mer en 1 600 frivillige ildsjeler. Nå trenger BSK en strukturert og engasjert leder som kan stå for planlegging og gjennomføring av turneringen sammen med sine medarbeidere og de frivillige i klubben. Som turneringsleder kommer du til å rapportere direkte til generalsekretæren i Bækkelagets Sportsklub. Din fremste oppgave er å jobbe internt for å sikre god organisering og gjennomføring av Norway Cup. Du kommer til å jobbe tett med leverandører, sponsorer, frivillige og deltagere, slik at turneringen er godt tilrettelagt for alle involverte. I tillegg vil du ha en sentral rolle i den strategiske utviklingen av Norway Cup, sammen med Generalsekretæren og Norway Cup-styret.

Det er et sterkt fokus på frivillighet og idrettsglede i BSK, og det er et tett samarbeid mellom det administrative apparatet og de frivillige i organisasjonen. Du vil komme inn i en engasjert administrasjon som vil bidra til at du skal lykkes!

Riktig kandidat har god forståelse for logistikk, administrasjon, prosjektgjennomføring og økonomi. Kandidaten har også bred erfaring med frivillige organisasjoner og kjennskap til norske idrettsforeningers struktur. I tillegg til dette har riktig kandidat tidligere ledererfaring, både med frivillige og ansatte. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig. Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup kan tilby gode lønnsbetingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Agathon Skei-Hart på mobil: 975 59 099. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke på stillingen se HER.
Er du vår nye generalsekretær?

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en sterkt motivert leder med erfaring fra idrett og/eller frivillighet. Om du brenner for å skape idrettsglede og fellesskap for barn og unge så er dette din store mulighet!

Bækkelagets Sportsklub (BSK) har omtrent 2 800 medlemmer og enorm støtte av frivillige som bidrar hele året og spesielt i uke 31 i gjennomføringen av Norway Cup. Nå trenger organisasjonen en sterk, visjonær leder som vil utvikle BSK og Norway Cup videre.

Som Generalsekretær vil du være den øverst ansvarlige i organisasjonen og ha resultatansvar for BSK som helhet, inkludert Norway Cup. Din fremste oppgave vil være utvikling av organisasjonen og de ansatte i administrasjonen og å bidra til at den sterke frivilligheten og engasjementet i klubben fortsetter. Et annet nøkkelområde er å øke BSK og Norway Cup sin synlighet i media og jobbe aktivt med samarbeid, skape gode relasjoner med sponsorer, partnere og relevante myndigheter. Internt vil du umiddelbart få ansvar for å gjennomgå og forbedre rutiner, prosesser og systemer for å skape en moderne, effektiv og mer profesjonell administrasjon.

Vi tror du har ledererfaring, og gjerne innen organisasjoner preget av mye frivillighet. Du har en egen evne til å engasjere andre og skape samarbeid mot et felles mål. Du trives med å bygge relasjoner, og ser det som en spennende oppgave å jobbe utadrettet mot eksterne interessenter.. Den rette kandidaten kan vise til gode resultater fra ledelse, utadrettet markedsarbeid og utvikling av organisasjoner. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby en unik mulighet for deg som vil skape idrettsglede og fellesskap for barn og unge.  Du blir del av en klubb med sterk lidenskap for breddeidrett, fysisk aktivitet og frivillighet. I Norway Cup får du overordnet ansvar for en av verdens største fotballturneringer, med alle mulighetene og utfordringene det innebærer.  Du vil få en engasjert administrasjon som vil bidra til at du og vi lykkes!

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Richard Tidemann Havdahl på mobil: 975 59 094. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke ser HER.
BSK spillere på ungdomslandslagene

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018


I slutten av oktober er det kalt inn til landslagssamling for ungdomslagene til håndball forbundet. I den sammenheng har vi flere utøvere fra Bækkelagets Sportsklub som er tatt ut. 


På LM98 laget som skal til Ungarn den 25.-28. oktober er Fabian Sandven tatt ut i troppen, Nikolai Wiig og Sander Rogne Myklebust er på reservelista. Sandven har allerede spilt 39 kamper for LM98, og har til sammen scoret hele 119 mål. 


På LM00 laget har vi fått med oss Markus Foslund Niva, og Marcus Støen Fredriksen på reservelista til turneringa som skal spille i Romania. Foslund Niva har fra før spilt 15 kamper for landslaget, og har scoret like mange mål. Turneringen spilles 25.-29. oktober. 

På LM02 laget som skal til Danmark 23.-28. oktober har BSK fått med Hans Gran, Henrik Jevnaker og William Berget. Både Berget og Gran har spilt 2 kamper for LM02, mens Jevnaker får sin debut på laget. 


BSK ønsker alle gutta lykke til på landslags oppdrag! 
Bra helg i COC for BSKs hoppere

Postet av Bækkelagets SK den 2. Okt 2018

To av BSKs egne hoppere deltok i helgens Continental Cup i Klingenthal (Tyskland). Både Sondre Ringen og Oscar Pettersen Westerheim var i aksjon både lørdag og søndag, noe som endte med svært gode resultater på Sondre Ringen.

Lørdag tok han 8. plassen, før han endte på en sterk 4. plass søndag med hopp på 129 og 136.5 meter. 

Westerheim havnet på en 48. plass lørdag og en 37. plass søndag. 

Vi gleder oss til å følge hopperne våre videre i sesongen! 

Sondre Ringen (i midten) ved en tidligere anledning.GYM-lek utgår i uke 40 grunnet høstferie

Postet av Bækkelagets SK den 1. Okt 2018


Gym-lek utgår i uke 40 grunnet høstferie. Vi gleder oss til å se dere etter høstferien.
Levert av IdrettenOnline