8 håndballspillere med på regional landslagssamling

Postet av Bækkelagets SK den 11. Okt 2019

G2004 og J2004 håndball med 4 representanter hver til regional landslagssamling. Vi gratulerer og ønsker lykke til. 


Fra venstre; Ida Wall Bakken, Mille Hjerpseth Arvesen, Sine Madsen-Kaarød og Emilie Otter fra J2004. 


Fra venstre: Ivo Bendik H. Auganes, Sander Stensrud og Emil Havsgård fra G2004. Sebastian Reiersen er også tatt ut, men har måtte melde forfall grunnet skade.


0 Kommentar

Gode resultater for våre BSK hoppere i Norges Cupen

Postet av Bækkelagets SK den 7. Okt 2019

Vi gratulerer Sander Vossan Eriksen, Sondre Ringen og Oscar Petersen Westerheim med gode prestasjoner i Norges Cupen.

Vossan Eriksen med 1.plass på lørdagen og 2.plass på søndagen. 


Se resultatene nedenfor 

Resultatliste lørdag 

Resultatliste søndag


0 Kommentar

Kick off med innebandy herrene

Postet av Bækkelagets SK den 20. Sep 2019

Hei alle BSKére. 

 

Som dere sikkert har fått med dere så har vi blåst skikkelig liv i innebandygruppa våres over sommeren. Ny giv og masse entusiasme preger innebandygruppa om dagen. Det gleder vi oss stort over!

 

I den entusiastiske klubbånden vi har i BSK så oppfordrer vi alle BSKére til å støtte innebandygruppas A-Lag i deres seriepremiere i Ekeberghallen den 21 September kl. 17:00. Den kampen blir forøvrig LIVE streamet og vist på direktesport.no (Amedia/Nettavisen.no).

Direktesport

direktesport.no

Se direktesendt sport fra hele landet, finn kommende og tidligere sendinger. Få med deg alt som skjer ved å følge dine favorittlag og ligaer.

 

 

BSK = Samhold! La oss vise styrken i mangfoldet som vi har i klubben vår og møt opp i blått og gult til Lørdag og støtt ett BSK lag som med nebb og klør skal forsvare vårt emblem!

 

Kiosken og grillen er åpen!

 

 

 

Velkommen skal dere være!

 

 

 

 

Sportslig hilsen,

 

David Garcia

Sportslig leder - Elite

Innebandy

 


0 Kommentar

Bækkelagets Sportsklub Langrenn søker engasjert Assistenttrener Junior

Postet av Bækkelagets SK den 19. Sep 2019

Vi søker langrennstrener til trenerteamet som skal utvikle våre juniorutøvere. Treneren skal bidra til gode resultater på et høyt, nasjonalt nivå i et godt treningsmiljø hvor utøverne trives og inspireres. 

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser! Bækkelagets Sportsklub langrenn har et langsiktig perspektiv og ønsker at engasjementet sees på med minimum 2-3 års horisont. Vi tror på kvalitet og kontinuitet i utviklingen av utøverne våre. 

Du har relevant trenererfaring, kompetanse, og du evner å skape en god treningskultur, å bygge en sosial gruppe og du evner å inspirere, motivere og følge opp både gruppen og den enkelte utøver. Viktige oppgaver vil være:

•Utvikle og forankre en kultur med utgangspunkt i BSKs verdier og målsetting. 

•Lage et differensiert opplegg etter utøvernes fysiske nivå og ambisjonsnivå i samarbeid med hovedtreneren og utøverne. 

•Personlig utøveroppfølgning. 

•Lede fellestreninger i et engasjert trenerteam. 

•Bidra som ressurs på enkelte renn.


Trenerne må være på treninger normalt to til tre treningskvelder i uka. Vi har fast treningstid tirsdager, onsdager og torsdager. Sted vil variere men normalt med utgangspunkt fra Ekeberg eller Skullerud. Det forventes også tilstedeværelse på utvalgte renn, samlinger og arrangementer ut over dette. 

Søknadsfrist: Snarest 

Søknad sendes til: 

Sportslig Leder: Tord Bakke Arvesen, tord@bsknc.no


0 Kommentar

Nattcup i innebandy

Postet av Bækkelagets SK den 11. Sep 2019

INVITASJON.
A-Lagsspillerne våre har tatt initiativ til å arrangere en 3 mot 3 nattcup nå til Fredag. Bli med å starte klubbens viktigste sosiale aktivitet for året, her har faktisk A-lagsspillerne brukt timesvis av fritiden sin til å arrangere hele internturneringen. Det synes vi er fantastisk! Målsetningen er å skape ett bedre fellesskap på tvers av lagene, klubben og tilhørere av den. Så nå oppfordrer vi alle til å melde seg på til denne sosiale lavterskel-nattcupen (sosialt/gøy) hvor alle kan bli med. Spillere, trenere, lagledere, venner, familie med mer. Vi ønsker at innebandy i Bækkelaget skal være et hyggelig samlingspunkt for alle 

Send en individuell(ikke lagspåmelding) mail for påmelding til; robin3simonsen@gmail.com - Skriv "Navn + alder" og "Nattcup" i emnefeltet.

Sekreteriatet trekker ut mix-lag på tvers av alder, kjønn og ferdigheter. Lag og kampoppsett er klart når cupen starter kl. 19:00 på Fredag den 13 September.

VI SES TIL FREDAG - VELKOMMEN!

Bækkelagets Sportsklub


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline