Ny sesong for aktivitetstilbudet GYMLEK hos Bækkelaget Sportsklub.

Postet av Bækkelagets SK den 15. Aug 2018


Da åpner vi opp for påmelding til vårt populære tilbud gymlek for barn i alderen 4 til 5 år.

Gymlek er et turninspirert tilbud som ønsker å stimulere motorisk og fysisk utvikling gjennom bevegelsesglede. Barnet får allsidig påvirkning gjennom morsomme treninger. I fokus vil det være trening av kropp- og romorientering, styrke, koordinasjon, balanse- og bevegelighetstrening.

Vi tilbyr gymlek to dager i uken. Mandager og onsdager fra 17.00-18.00 i Ekeberghallen. (Bane D)

For påmelding, trykk på linken nedenfor

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc68CGV5_gexm8GftGabPNSgUTskvk-TxLSpBlQbdm7mbmTZQ/viewform 

 Henting av mannskapsgave

Postet av Bækkelagets SK den 14. Aug 2018

Fikk du ikke hentet årets mannskapsgave? Ikke fortvil - du har fortsatt mulighet til å hente den. 

Mannskapsavdelinge gir ut mannskapsgave i BSK-hallen:

Tirsdag 21. aug 17-19 og Torsdag 23. aug 17-18.30!
Storbesøk fra Tottenham neste uke på idrettskolen

Postet av Bækkelagets SK den 10. Aug 2018


Da er det på sin plass å informere om at BSK sin fotballskole får besøk av Tottenham Hotspur i uke 33. Fire kompetente trenere fra det globale offisielle utviklingslaget fra Spurs kommer til Ekeberg kunstgress mandag, tirsdag og onsdag for å gjennomføre kvalitetsrike treninger for våre utviklingsgrupper.

Gruppene har begynt å fylle seg opp, med det er fortsatt noen ledige plasser igjen på 07, 06 og 05 årgangene.

 

Vi gleder oss til en ekstremt lærerik uke fylt av fotball, glede og utvikling.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Linnea@bsknc.no

TRYKK HER FOR PÅMELDINGMinneord til Fred Johnny Osther

Postet av Bækkelagets SK den 9. Aug 2018

Fred Johnny Osther døde 2.august. Han ble 77 år.

Norway Cup 2018 ble første turneringen på Ekebergsletta uten Fred Johnny. I alle år har han vært med på turneringen han selv grunnla. Idrettspioneren Fred Johnny har blåst av siste kamp, men vi vet at idrettsglede skapes hver eneste dag som resultat av hans virke.

I 1957 meldte Fred Johnny seg inn i Bækkelagets Sportsklub, en klubb han selvfølgelig er æresmedlem av. De første årene brukte han til å etablere guttehåndball i klubben. Idag er BSK fremdeles en ledende håndballklubb på herresiden, med medaljer i landets øverste divisjon. Engasjementet for håndball resulterte i at Fred Johnny tok initiativ til Oslo Cup, som senere utviklet seg til å bli fotballturneringen Norway Cup.

Da BSK måtte runde av den det tradisjonsrike Guttenes Holmenkollrenn lanserte Fred Johnny Oslo Cup. De frivillige som den gang ble med Fred Johnny på denne reisen ante neppe hva resultatet skulle bli. Fred Johnny så nemlig at Ekebergsletta var perfekt for å skape verdens største fotballturnering. Etter å ha banket på mange dører og overtalt styret i BSK, fikk han i 1972 sendt ut de første invitasjonene til Norway Cup. Eventyret startet med innovasjonskraften til Fred Johnny.

De siste årene hadde han fremdeles nye ideer til banebrytende arrangementer. Engasjementet og kreativiteten hans var imponerende til det siste. Da jeg ble leder i BSK tok han initiativ til flere samtaler for å lansere nye ideer. Slik ble han en mentor få kan skryte av å ha hatt.

Smilet i skjegget har stilnet. Ikke fordi en kamp endte med tap eller noen ikke trodde på hans ideer, men fordi reisen er over for «de ville ideers far»

Øystein R. Sundelin,

StyrelederBSK Håndball G2006 helt til topps i Fjordcup 2018!

Postet av Bækkelagets SK den 22. Jun 2018

G2006 stilte med to lag i årets Fjordcup. Begge lag gikk på tap i første innledende kamp, men så fort guttene hadde fått ristet av seg spenningen viste de frem flott og lekent angrepsspill, trygt og godt forsvarsspill, og dro i land seiere i de neste kampene. Det ene laget klarte seg til A-sluttspill og det andre laget klarte det akkurat ikke.

Søndagen var det duket for sluttspill og begge lagene fortsatte med flott spill, ro og trygghet, og skikkelig innsats. De kjempet, holdt humøret og troen på egne ferdigheter, og begge lag kom seg seirende igjennom både kvartfinale, semifinale og finale. Dermed reiste G2006 hjem som vinnere av både A- og B-sluttspillet i Fjordcup 2018.

Det er vel muligens litt tidlig å snakke om en gylden årgang, men at 2006 ser ut til å være en "fin årgang" er det mye som tyder på.
Powered by: Bloc